nowa purpura zagranico
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A pas zawsze powinien byc zasluzonydostal wczoraj bardzo zasluzony purpurowy pas

Napisano Ponad rok temu
pzdr gnz
ps. Ert napisz jak to sie odbyło, był egzamin czy jak...
Napisano Ponad rok temu
mocno irytujace bylo gdy tak latwo klepal mnie niebieski

GRATULACJE Paweł ... do zobaczenia niebawem !
Napisano Ponad rok temu
teraz juz nie bedziesz mogl powiedziec, ze malo trenujesz i u Renzo wszyscy robia Cie jak chca

pzdr,
Pawel
Napisano Ponad rok temu

Moje najszczersze gratulacje Mistrzu zza oceanu!!!!
Wroc do nas!!!
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

co do pytan... to niebieskim bylem od wrzesnia 2000 roku.
egzamin... nie czegos takiego u renzo... po prostu renzo, jak i jego asystenci obserwuja zawodnikow jak walcza na trenningach i nadaja pasy/belki uznaniowo. na koniec treningu gdy wszyscy siedza, renzo (pasy,belki) lub ktorys z asystentow (belki) wywoluja studenta i nadaja stopien... czesto bija nowym pasem w plecy... po czym wszyscy skladaja gratulacje...
kiedys bylo tak, ze dostawalo sie pas podczas kulanki... raz jeden Gracie, ktory teraz ma szkolke pod NY (zapomnialem imienia) kulal sie i renzo zaczal go bic czarnym pasem... gosc sie tak wystraszyl, ze zrobil fikolka, przewrocil sie na plecy i prawie kopnal renzo...
prosze i nawet Pan Prezes sie ujawnil na vortalu... szlyszalem, ze Pan Prezez szalal w brazylii (chodzi mi o bjj oczywiscie)...
Napisano Ponad rok temu
widzimy sie w sobotnia noc 3 grudnia lub w poniedzialek 5 grudnia w CopaCabana Fight Club...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eee...
dziekuje ...
co do pytan... to niebieskim bylem od wrzesnia 2000 roku.
egzamin... nie czegos takiego u renzo... po prostu renzo, jak i jego asystenci obserwuja zawodnikow jak walcza na trenningach i nadaja pasy/belki uznaniowo. na koniec treningu gdy wszyscy siedza, renzo (pasy,belki) lub ktorys z asystentow (belki) wywoluja studenta i nadaja stopien... czesto bija nowym pasem w plecy... po czym wszyscy skladaja gratulacje...
kiedys bylo tak, ze dostawalo sie pas podczas kulanki... raz jeden Gracie, ktory teraz ma szkolke pod NY (zapomnialem imienia) kulal sie i renzo zaczal go bic czarnym pasem... gosc sie tak wystraszyl, ze zrobil fikolka, przewrocil sie na plecy i prawie kopnal renzo...
prosze i nawet Pan Prezes sie ujawnil na vortalu... szlyszalem, ze Pan Prezez szalal w brazylii (chodzi mi o bjj oczywiscie)...
eh...nie wiem o czym mowisz, cos czuje ze to ten czarnuch co sie teraz wszystkim dookola telefonem komorkowym chwali, nawet u mnie na zoliborzu mowili ze jest taki jeden z Ursynowa co caly czas smsy wysyla i dzwoni do wszystkich.......pamietam tylko ze trenowalismy od rana do wieczora
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Jak posżło Tomaszowi Drwalowi w berlinie??
- Ponad rok temu
-
Bjj - jak wy to wymawiacie?
- Ponad rok temu
-
Co z stroną www.krakow.bjj.org
- Ponad rok temu
-
MMA OKNINSKI 75 zl grudzien
- Ponad rok temu
-
luta-livre-bruchtest.avi