Pewien problem :|
Napisano Ponad rok temu
3 miesiące boksu
6 miesięcy kb
6 miesięcy MT <- przy tym zostałem
W podstawówce chorowałem na "martwice guzowatości kości piszczelowej" i 3 lata nie uprawiałem sportu, miałem zabiegi laserowe, później normalnie ćwiczyłem. Kolana mnie nie bolą, ale w prawym guz został. Mam też problemy ze stawami skokowymi. Raz miałem pękniętą prawą kostkę, a teraz co jakiś czas, jak źle stanę to noga mi się naciąga... wykręca... i efekt tego jest taki że musze mieć przerwy w treningach, a noga jest coraz bardziej wrażliwa na urazy. Chodze po lekarzach, ale to troche trwa. Już 3 miesiące nie trenuję... zaczynam myśleć co z tym zrobić. Myślę nad tym czy zrobić jakąś bardzo długą przerwę i chodzić przez ten czas na basen ? Wzmocnić jakoś wszystko powinienem. Wogóle co myślicie o tym co napisałem ? Co byście zrobili w takim wypadku ?
Narazie robie sobie pompki i brzuszki... biorę glucosamine... i nie mam pojęcia czy ta moja przerwa skończy się kiedyś
Pozdrawiam i thx za wszelkie odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej popytaj sie o jakiegos dobrego lekarza swoich znaomych moze ktos Ci kogos dobrego poleci.
Pozdrawiam(Wracaj do zdrowia)
Napisano Ponad rok temu
Czy to moglabym ta martwica??/
teraz tego nie mam...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
byłem dzisiaj u drugiego lekarza medycyny zajmującego się również medycyną niekonwencjonalną (który ukończył studia medyczne w Mińsku i rehabilitację na AWF, więc nie żaden czarodziej :wink: ) Apropo guzowatości kości piszczelowej to ten guz w prawej nodze skostniał i nie boli mnie kolano <= jest ok, potwierdzone przez drugiego lekarza... staw skokowy mi nastawił... bo był nienastawiony jak się dowiedziałem :roll: powiedział również jakie mam wykonywać ćwiczenia w celu wzmocnienia stawu... powiedział również że powinienem brać Glucosamine ( pół roku, a nie miesiąc bo wtedy wogóle nawet efektu nie będzie ) Piszę tego posta by ktoś kto ma lub będzie miał podobny problem, był troche ukierunkowany. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CHAMPIONS FIGHT NIGHT V
- Ponad rok temu
-
Kick-boxing i Muay Thai
- Ponad rok temu
-
TERAZ NA MTV!!!
- Ponad rok temu
-
boks w czestochowie
- Ponad rok temu
-
Co to za zawodniczka?
- Ponad rok temu
-
kick
- Ponad rok temu
-
REFLEKS!!!
- Ponad rok temu
-
Kickboksing na fortach bema
- Ponad rok temu
-
Turnieje pierwszych walk
Guest_budo_szoru1_* - Ponad rok temu
-
Tylko dla uczniów Prakongu(byłych również).
- Ponad rok temu