jak usunac kalafiora:)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam lioton
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ściema... film od końca puszczony.Leozinho usuwa swojego kalafiora...
Pewnie jakiś nowy koks 3 generacji w uszy ładuje, a potem tłumaczy się kalafiorem :wink:
Napisano Ponad rok temu
otóż w czasie około tygodnia urósł mi kalafior na uchu. i teraz mam dylemat co robić aby się go pozbyć. rozmawiałem z kolegami w klubie i trenerem, i wiem tyle że krew można ściągnąć strzykawką, ale odradzali mi wizyte u lekarza(bo mi potnie całe ucho). Powiedzieli też, że moge smarować maścią heparynową(albo taka na hemoroidy), wiec odrazu wyslalem matke do apteki zeby mi kupila(heparinium);p. No i tak smaruje, dopiero raz tego uzylem, i ciagle zastanawiam sie nad pierwsza opcja. No i jeszcze nie wiem czy lepiej robić okład na to ucho(taki sciskający, dookola glowy), czy lepiej zostawic na wierzchu.
Dzieki jesli ktos odpowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja na II uchu zaczal sie robic zareagowalem od razu (nstaepnego dnia) i juz stosowalem masc i dluzej mialem opatrunek uciskowy....
po tamtych kalafiorkach kupilem nauszniki , i polecam je kazdemu kto ma wrazliwę uszy ....
Napisano Ponad rok temu
nienawidzę ćwiczyć w nausznikach i czasami zaklejam sobie małżowinę w prawym, uchu przy pomocy szerokiego plastra opatrunkowego. trochę się koledzy śmieją, ale podrażniuone ucho jest chronieone w jakimś tam stopniu.
ale najlepiej oczywiście iść do lekarza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
-
Google (1)
10 następnych tematów
-
BJJ we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
potrzebne zdjecia kalafiora