jak usunac kalafiora:)
Napisano Ponad rok temu
trzeba dbać o siebie
ps. w sumie na jedno ucho też można ze dwa razy wychaczyć, tylko w różnych firmach sie ubezpieczyć. ja tak z nosem zrobiłem
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Sorry że sprzed roku ale: chyba jednak nie (a może komuś się informacja przyda)Da się usunąć kalafiora, nawet extremalnego, zajmują się tym chirurdzy plastycy i ponoć nie jest to skomplikowany zabieg.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Once there is cartilage death and scarring (fibrosis), the resulting deformity is very difficult to reconstruct (if at all possible). Often the victim is left with a [b]permanent deformity.
(Tzn.: jeśli sprawę się zaniedba tzn. kalafior się "zabliźnił", sprawa będzie bardzo trudna do naprawienia, jeśli w ogóle możliwa - a często nie).
Napisano Ponad rok temu
Jakis czas temu slyszalem ze podobno mozna ubezpieczyc uszy. Wie ktos cos na ten temat?
Ja słyszałem, że J.Lo ubezpieczyla posladki, wiec nie ma rzeczy niemożliwych:D
A poważnie - lioton (generalnie heparyna) rulez, byle od razu po treningu, zanim wywali krwiaka....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A treningow nie przerywalem, tylko zakladalem ochraniacze poki sie nie zagoilo i jeszcze troche dluzej...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie, może mi ktos wyjaśnić, czemu tak niechętnie ludzie chodzą z kalafiorem do lekarza? Oznacza to rozstanie z matą na jak długo?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
potrzebne zdjecia kalafiora
- Ponad rok temu
-
Kontuzje
- Ponad rok temu