Ja piernicze, nawet laik by zobaczył, ze Nastula nie ma o tym wiekszego pojecia, ja laikiem nie jestem. Nie umie się ruszać, poprawnie stanać, czy uderzyć...nie trzeba byc Wlodarczykiem, zeby to zauważyć-nieudolnosc!Duncan: to mogłeś zacząć od słów: Włodarczyk mi powiedział...
"Diablo" sparował z Nastulą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coś Cię dawno nie było na forum.. :wink:Ja piernicze, nawet laik by zobaczył, ze Nastula nie ma o tym wiekszego pojecia, ja laikiem nie jestem. Nie umie się ruszać, poprawnie stanać, czy uderzyć...nie trzeba byc Wlodarczykiem, zeby to zauważyć-nieudolnosc!
Z Twoich słów wynika, że widziałeś ten sparring na własne oczy. Jeśli tak napisz obszerniej jak to wygladało. Formuowicze myślę chętnie poczytają.
Napisano Ponad rok temu
Nie widziałem, słyszałem opinie do jednego ze sparujacych, czytałem obszerna relacje w prasie. Zreszta, naprwde, można byłoby zgadywać...Coś Cię dawno nie było na forum.. :wink:
Ja piernicze, nawet laik by zobaczył, ze Nastula nie ma o tym wiekszego pojecia, ja laikiem nie jestem. Nie umie się ruszać, poprawnie stanać, czy uderzyć...nie trzeba byc Wlodarczykiem, zeby to zauważyć-nieudolnosc!
Z Twoich słów wynika, że widziałeś ten sparring na własne oczy. Jeśli tak napisz obszerniej jak to wygladało. Formuowicze myślę chętnie poczytają.
Ja też sie ciesze, ze Cię widze... :wink:
Napisano Ponad rok temu
no dobrze, laik by zobaczyl itd. wszystko fajnie- tylko jak laik ma zobaczyc jak tej walki nigdzie nie pokazywano? i skad niby ty wiesz jak sie poruszal, mimo iz nie widziales sparingu?Ja piernicze, nawet laik by zobaczył, ze Nastula nie ma o tym wiekszego pojecia, ja laikiem nie jestem. Nie umie się ruszać, poprawnie stanać, czy uderzyć...
jezeli masz tylko info od Diablo to spoko, ale nie pisz tak jakbys byl conajmniej swiadkiem tego wydarzenia.
Napisano Ponad rok temu
No, bo jak ma sie poruszać człowiek, który nigdy nie trenował boksu, co wielokrotnie podkreślał?!?no dobrze, laik by zobaczyl itd. wszystko fajnie- tylko jak laik ma zobaczyc jak tej walki nigdzie nie pokazywano? i skad niby ty wiesz jak sie poruszal, mimo iz nie widziales sparingu?Ja piernicze, nawet laik by zobaczył, ze Nastula nie ma o tym wiekszego pojecia, ja laikiem nie jestem. Nie umie się ruszać, poprawnie stanać, czy uderzyć...
jezeli masz tylko info od Diablo to spoko, ale nie pisz tak jakbys byl conajmniej swiadkiem tego wydarzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje argumenty?no comment...rece mi opadly - sila Twoich argumentow jest taka ze powalila mnie na kolana zalosne
-relacja naocznego swiadka, mało tego, zawodnika.
- moja czysta teoria
-relacja prasowa
Chyba nie jest ta źle, nawet jak uznasz moje przypuszczenia za nieprawdziwe...idź napij sie piwa, acha, zapomniałem, Tobie jeszcze nie sprzedadzą
Napisano Ponad rok temu
to jest jedyny wartosciowy argument jaki podales, reszta jest bez sensu.CIACH
-relacja naocznego swiadka, mało tego, zawodnika.
CIACH
oh ah, dotknales mnie do zywegoChyba nie jest ta źle, nawet jak uznasz moje przypuszczenia za nieprawdziwe...idź napij sie piwa, acha, zapomniałem, Tobie jeszcze nie sprzedadzą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podejrzewam jednak (na podstawie widzianych w telewizji wywiadów z Diablo), że ciężko będzie wydobyć od Diablo jakąś refleksję
Napisano Ponad rok temu
2. Nie przyczepilem sie do twierdzenia, ze Nastula jest kiepskim bokserem (bo jest) , tylko do sposobu wypowiedzi Duncana, z ktorego mozna bylo wywnioskowac ze walke na wlasne oczy widzial i jako da mastah spec stwierdza, ze costamcostam. A on to zna tylko z opowiadan wiec jest rownie wiarygodny co, np. ja.
3."Nastula jest kiepskim boksem" powiedzieć może każdy - otoz to....
Napisano Ponad rok temu
No, wiesz po walce Rudy z mikrofonem niczym Edyta-daje czaduDuncan: "Nastula jest kiepskim boksem" powiedzieć może każdy, wolelibyśmy nieco bardziej "techniczny" opis, np: opuszcza gardę po lewym prostym...
podejrzewam jednak (na podstawie widzianych w telewizji wywiadów z Diablo), że ciężko będzie wydobyć od Diablo jakąś refleksję
:wink:
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Muzyka W HL Wanderleia
- Ponad rok temu
-