duuzo
Napisano Ponad rok temu
krolestwo bialego G10 i stali od Bohlera
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
dziekuje za uwage
Napisano Ponad rok temu
Bo widzę że niektóre to maja taki harakter trochę chiński lub japoński - chodzi o kuchnie oczywiście...
Pozdr... :wink:
Napisano Ponad rok temu
ja osoboście uzywam chamskich stali weglowych z resora i lozysk tocznych, ewentualnie stali szybkotnacych ktore tez latwo rdzewieja, ale takie noze dla mniemaja swoj urok, dusze zakleta za pomoca mlotka i ognia, i daja prawdziwa satysfakcje, jak widzisz zardzewiale lozysko lub resor a potem z niego zrobiny noz ktory goli wlosy i tnie blache,
i nie hartowal tego jakis pol bos czy inny andrzej tomczyk (z calym szacunkiem dla tych panow)
ah rozmazylem sie
sorrki
Napisano Ponad rok temu
o
ja osoboście uzywam chamskich stali weglowych z resora i lozysk tocznych, ewentualnie stali szybkotnacych ktore tez latwo rdzewieja, ale takie noze dla mniemaja swoj urok, dusze zakleta za pomoca mlotka i ognia, i daja prawdziwa satysfakcje, jak widzisz zardzewiale lozysko lub resor a potem z niego zrobiny noz ktory goli wlosy i tnie blache,
i nie hartowal tego jakis pol bos czy inny andrzej tomczyk (z calym szacunkiem dla tych panow)
Chętnie zamówiłbym u Ciebie wlaśnie taki nóż
Napisano Ponad rok temu
o tak, lubie gotwac, ale ja osobiscie nie mam tak wyrafinowanego gustu jak moi klienci
ah rozmazylem sie
sorrki
A z całym szacunkiem to się z chęcią podpiszę pod tym co mówisz
Fajnie że nie tylko ja mam takie fazy...
poklon dla kujących se stal...
Napisano Ponad rok temu
to nie magia stali (tam sa ci od bosa) to MASTERS OF STEEL!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
The One Hour Knife
- Ponad rok temu
-
Recykling knive :)
- Ponad rok temu
-
w sprawie wiertarki
- Ponad rok temu