Czy aikido może być skuteczne na ulicy ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi się zdazyło upasc bez szwanku na yoko-ukemi gdy przełaziłem przez ogrodzenie wysokosci 1.70 m, upadłem na kraweznik i asfalt, dodam ze byłem trzezwy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze kurede ze tam jakiego kamienia nie było 8O
Napisano Ponad rok temu
Nazywam się Henryk Zając, od 30 lat naprawiam pralki, czy pozwoli mi to obronic się na ulicy ??Zastanawiam sie (5 lat trenuje) czy techniki ktore poznalem na Aikido pozwola mi sie obronic na ulicy ??
Uczę się X lat czy to czego się nauczyłem pozwoli mi zdać maturę ??
Zbieram grzyby od Y lat, zastanawiam się czy techniki, które poznałem na grzybobraniu przydadzą mi się przy zbieraniu jagód ??
Odpowiedz mi na te pytania to ja Ci odpowiem na Twoje :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie przesadzaj, w zupelnosci wystarcza trzy... 8)Co do pralek, jeśli masz przy sobie jakis ciężki klucz, to całkiem możliwe Do matury trzeba się uczyć w przez conajmniej 4... tygodnie Jesli jestes zawodowcem w kwestii grzybów, jak najbardziej może , aczkolwiek nie musi sie to przekladac na bądź co bądź trudną sztukę zbierania jagód (Jak to mówią, łatwiej zebrac niż sprzedac - pamiętaj o tym! )
Napisano Ponad rok temu
Myślisz że Renia Beger zarwała aż trzy weekendy mając w oczach końcówki deklinacyjne i cyferki zamiast słynnych kurwików Śmiem wątpićNie przesadzaj, w zupelnosci wystarcza trzy... 8)Co do pralek, jeśli masz przy sobie jakis ciężki klucz, to całkiem możliwe Do matury trzeba się uczyć w przez conajmniej 4... tygodnie Jesli jestes zawodowcem w kwestii grzybów, jak najbardziej może , aczkolwiek nie musi sie to przekladac na bądź co bądź trudną sztukę zbierania jagód (Jak to mówią, łatwiej zebrac niż sprzedac - pamiętaj o tym! )
Ł. (marzący o spotkania Anana Kofana)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium z Christianem Tissier w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
poszukiwany... Krzysztof Świercz :)
- Ponad rok temu
-
Stawy-ćwiczenia,zdrowie
- Ponad rok temu
-
Logo Federacji Renshin
- Ponad rok temu
-
...
- Ponad rok temu
-
AMATORSZCZYZNA
- Ponad rok temu
-
Kto to?
- Ponad rok temu
-
W poszukiwaniu krawedzi - Strasbourg...
- Ponad rok temu
-
O sensei
- Ponad rok temu
-
W jaki sposób reklmujecie swoje kluby???
- Ponad rok temu