Jak to się robi w Tajlandii
Napisano Ponad rok temu
Moda na ringu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, nie było w innym topicu, moze jest, ale jakbyś spostrzegła date mojego tematu i tamtego postu to byź zauważyła, ze moje było pierwsze. I za bardzo nierozumiem, załadowałas posta, zeby tylko napisać, ze to już było...?już było w innym topiku
Czy ja wiem czy brzydkie...niektóre sa okej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
generalnie one mają sobie walczyć a że z cyckami na wierzchu im wygodniej ich sprawa..Niektórymi jestem bardzo zniesmaczony :? :? :? :? 8O 8O 8O 8O 8O
ale nie ma tam rewelacji - mam na mysli pieknych fajterek..
ech...
Napisano Ponad rok temu
Po litrze kazda jest REWELACYJNA, mówie Ci, spróbuj....tylko po tym raczej wnogi (jesli dasz rade) po jak zaśniesz, a potem sie obudzisz, to najpiekniesjza kobieta na swiecie moze (co nie znaczy,ze musi) okazać sie maszkaronem jakich mało, lub gorzej-facetem. 8O I potem masz według kolejnosci, albo tylko wizualnie spotengowany kac moralny lub nawet pewną abstynencje od uciech cielesnych, albo zmiane preferancji, bo raczej sie kolega nie wytłumaczysz . Takze wodnik, ryzyk-fizyk. Niektórzy skaczą na banji, inni piją w nieznanym towarzystwie ujawaniajac publicznie swoje często gesto "drugie ja", lub czasem tylko słabą głowe...generalnie one mają sobie walczyć a że z cyckami na wierzchu im wygodniej ich sprawa..Niektórymi jestem bardzo zniesmaczony :? :? :? :? 8O 8O 8O 8O 8O
ech...
Co do "pięknych fajterek" to, tak naprawde gdzie one są? Niech, zgadne, u Was w klubie Czesto, mozna czy to ringach czy to na matach zaobserwować, babo-chłopy, niz finezje urody i sexapilu :? Byłem nie tak dawno na zawodach judo, panna miała normalny, meski zarost...nie wiem, chyba z NRD nie była
Co do kobiet w ogóle w sportach walki, moje "zacofane i femofobistyczne" zdanie już znacie. Kobieta ma lezeć i pachniec-to jest to, nie lezec na macie i nie pachniec krwia i potem, bo to po prostu nie kobiece. Kobieta powinna wiedzieć ja zaczarowac faceta, pobudzić go erotycznie, zaspokoić i ukoić, a nie jak złamać mu nos na 25 sposobów. Tak slinicie sie nad zdjeciami naszych Pan na forum, fajnie, tylko dlaczego zadna z Pań nie dała zdjecia np. w seksownej bieliźnie czy sukni wieczorowej czy jakiekolwiek innej wystrzałowej kiecce, która pokazywałaby KOBIETE, a nie...zniewieściałego faceta.
Ale, ja wiem...jestem zacofany, straszna ciemnota... . I tak malta, Mistress, Memeha czy inna...jak sie kiedys spotkamy, to Wam otworze drzwi, i co sie stanie wtedy z Waszym "równouprowanieniem"? Kobiety nie powinny trenować niczego co jest brutalne, bo wtedy zaprzeczaja sobie-kobiecie, i w pewnym sensie przestają nią (kobietą) być. Zostańcie sobie przy Aikido, Karate i innych sportach dla kobiet. Gdy moja np. córka bedzie chciała trenować boks/MT/kick to najpierw bedzie musiała mnie znokautowac.
A do wszystkich kobiet trenujacych "meskie sporty" : Co jest z Wami? Czego aż tak bardzo sie boicie...?
Napisano Ponad rok temu
generalnie one mają sobie walczyć a że z cyckami na wierzchu im wygodniej ich sprawa..Niektórymi jestem bardzo zniesmaczony :? :? :? :? 8O 8O 8O 8O 8O
ech...
spytaj się jakiejś dziewczyny czy wygodnie jej sie skacze jak piersi obijają się o kolana. A rok takiej "zabawy" i potem sutków trzeba szukać w okolicach bioder.
Duncan - > ja bym na Twoim miejscu bał się wódki jak ognia
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
A, może nawet nie taka egocentryczka, dziewczyny tez wrzuciły fotki:Tak slinicie sie nad zdjeciami naszych Pan na forum, fajnie, tylko dlaczego zadna z Pań nie dała zdjecia np. w seksownej bieliźnie czy sukni wieczorowej czy jakiekolwiek innej wystrzałowej kiecce, która pokazywałaby KOBIETE, a nie...zniewieściałego faceta.
Mistress
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ja
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]i Last Soul
Widzisz, abstrahując od tego, czy fotki Ci się podobają, czy nie, połączenie MMA czy innych typowo 'męskich' aktywności z kobiecością nie jest takie trudne, jak Ci się wydaje...
to Wam otworze drzwi, i co sie stanie wtedy z Waszym "równouprowanieniem"?
Ale ja na przykład wcale nie twierdze, że to ma cokolwiek wspólnego z równouprawnieniem. Jest to kwestia dobrego wychowania. I wcale sie przed tym nie bronie, wręcz przeciwnie.
Równouprawnienie polega na tym, że szef zapłaci mi dokładnie tyle samo, co koledze na tym samym stanowisku.
Gdy moja np. córka bedzie chciała trenować boks/MT/kick to najpierw bedzie musiała mnie znokautowac.
Przedstaw jej swoje poglądy, ale nie zabraniaj... Będzie miała do Ciebie żal, a kiedy bedzie podrośnie, i tak zrobi, co zechce...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ciekawostka ze sklepu Pride FC
- Ponad rok temu
-
Polak w K1?
- Ponad rok temu
-
zamaist rasha?
- Ponad rok temu