Moda na ringu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, nie było w innym topicu, moze jest, ale jakbyś spostrzegła date mojego tematu i tamtego postu to byź zauważyła, ze moje było pierwsze. I za bardzo nierozumiem, załadowałas posta, zeby tylko napisać, ze to już było...?już było w innym topiku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
generalnie one mają sobie walczyć a że z cyckami na wierzchu im wygodniej ich sprawa..Niektórymi jestem bardzo zniesmaczony :? :? :? :? 8O 8O 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
Po litrze kazda jest REWELACYJNA, mówie Ci, spróbuj....tylko po tym raczej wnogi (jesli dasz rade) po jak zaśniesz, a potem sie obudzisz, to najpiekniesjza kobieta na swiecie moze (co nie znaczy,ze musi) okazać sie maszkaronem jakich mało, lub gorzej-facetem. 8O I potem masz według kolejnosci, albo tylko wizualnie spotengowany kac moralny lub nawet pewną abstynencje od uciech cielesnych, albo zmiane preferancji, bo raczej sie kolega nie wytłumaczysz . Takze wodnik, ryzyk-fizyk. Niektórzy skaczą na banji, inni piją w nieznanym towarzystwie ujawaniajac publicznie swoje często gesto "drugie ja", lub czasem tylko słabą głowe...generalnie one mają sobie walczyć a że z cyckami na wierzchu im wygodniej ich sprawa..Niektórymi jestem bardzo zniesmaczony :? :? :? :? 8O 8O 8O 8O 8O
ale nie ma tam rewelacji - mam na mysli pieknych fajterek..
ech...
Napisano Ponad rok temu
generalnie one mają sobie walczyć a że z cyckami na wierzchu im wygodniej ich sprawa..Niektórymi jestem bardzo zniesmaczony :? :? :? :? 8O 8O 8O 8O 8O
ale nie ma tam rewelacji - mam na mysli pieknych fajterek..
ech...
Napisano Ponad rok temu
A, może nawet nie taka egocentryczka, dziewczyny tez wrzuciły fotki:Tak slinicie sie nad zdjeciami naszych Pan na forum, fajnie, tylko dlaczego zadna z Pań nie dała zdjecia np. w seksownej bieliźnie czy sukni wieczorowej czy jakiekolwiek innej wystrzałowej kiecce, która pokazywałaby KOBIETE, a nie...zniewieściałego faceta.
to Wam otworze drzwi, i co sie stanie wtedy z Waszym "równouprowanieniem"?
Gdy moja np. córka bedzie chciała trenować boks/MT/kick to najpierw bedzie musiała mnie znokautowac.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu