Skad najlepiej zamowic lataki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kontak e-mailem jest dobry, może musisz coś najpierw zamówić?
Do mnie przesyłka leciała z dwa tygodnie, z czego 1,5 tygodnia leżała na lotnisku czekając na swoją kolejkę. W Polsce idzie Pocztex-em więc po przylocie na drugi dzień już masz. W moim przypadku to US Postal Services się grzebało.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie najlepsze ceny jakie znalazlem (przede wszystkim surefire i HDS)... chodzi mi o ceny "CFP price"
Wysylaja do Polski
Z usyskaniem wszystkich znizek nie ma zadnego problemu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziala napewno bo juz cosik zamowilem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
coś liczą i zostało troche ponad 12 dni...
hmmm.. :?
Napisano Ponad rok temu
pewnie chodzi o oficjalna premiere... Surefire Kroma'yPanowie, nie wstrzymujecie zakupów ze względu na K2? Na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] trwa odliczanie... Ale nikt nie wie do czego...
zanim K2 bedzie ogolnie dostepne w latarkach poczekamy zapewne do przyszlego roku...
a przez ten czas trza cieszyc sie innymi nabytkami
chociaz w cenniku ktory zamiescilem mozna skladac juz przedpremierowe zamowienia
Napisano Ponad rok temu
Siakaś nowa dioda?
Napisano Ponad rok temu
Ale rewolucji chyba z tego nie będzie. Od dawna znane są już diody XLamp o efektywności większej od Luxeona o jakieś 50%, a mimo tego nie są dotąd zbyt powszechnie wykorzystywane w latarkach...
Napisano Ponad rok temu
Tu nasz info o tym. Dla mnie zapowiada się ciekawie. Oczywiście dużą rolę odegra cena (i przy większych mocach odprowadzenie ciepła), jednak jest to około 50% większa wydajność przy porównywalnych prądach, więc może wypalić. :wink:Co to jest to K2? Pierwsze słyszę... :roll:
Siakaś nowa dioda?
Napisano Ponad rok temu
I jak ten sklep, wszystko ok? Przyszło?
Napisano Ponad rok temu
I jak ten sklep, wszystko ok? Przyszło?
Generalnie caly sklep, obsluge oceniam znakomicie... Zlozylem zamowienie na HDS'a 85GT, mialy by w polowie marca, ale dostawa sie opoznia (produkcja?)...
Kontak wysmienity, zrobia wszystko o co poprosisz (o ile da sie to wykonac) nawet jak bedziesz chcial zeby nadawca byl Sw. Mikolaj
poczatkowo pieniadze pobrali, ale ze wzgledu na opoznienia zwrocili... czego chciec wiecej???
Napisano Ponad rok temu
sa to moje spostrzezenia, czesc osob moze miec inne do tego podejscie
1) - SKLEP
Znalezienie dobrego, taniego, i budzacego zaufanie oraz majacego dobra reputacje sklepu to polowa sukcesu.
Sklep musi prowadzic wysylke zagraniczna. Niestety nie wszystkie daja taka mozliwosc.
Wazna jest tez dobra komunikacja i mozliwosc "dogadania" pewnych spraw dotyczacych wysylki, tz wartosci paczki itp.
2) - WYBOR TOWARU
Przede wszystki umiar tz. nie zamawiamy na raz 5 latarek, dla siebie i dla kolegow, bo na 90% beda problemy z urzedem celnym!
Oczywiscie jak ktos zamowi 2 to nie powinno byc problemow
3) - PLATNOSC
Zazwyczaj poprzez PayPal albo bezposrednio sciagniecie pieniedzy z karty kredytowej lub karty do zakupow internetowych
4) - WYSYLKA
Moje preferencje to EMS (przesylka kurierska) koszt zazwyczaj ok. 18-25$ (cena wzrasta wykladniczo do wagi) Zalety:
- szybkosc
- tracking, czyli sledzenie przesylki (wiesz co sie z nia aktualnie dzieje)
- ze wzgledu ze przy kazdym przeladunku paczki, wymagany jest podpis osoby tam pracujacej, mniejsze jest prawdopodobienstwo ze komus zachce sie grzebac w przesylce
- spokuj psychiczny ;-)
Oczywiscie jak ktos zamawia Fenix'a za 35 to trudno zeby placil 20$ za wysylke...
Ale jak sie juz kupuje HDS'a czy Surefire'a za 250$ to moim zdaniem szkoda ryzykowac i oszczedzac na wysylce, a i tak z EMS'em wyjdzie duzo taniej niz w Polsce!
Najlepiej stawiac pierwsze kroki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Sa moze tansze, ale ten jest pewny na 100%, i nie trzeba sie "dogadywac", wlasciciel sam wie co ma robic... :wink: Poza tym zazwyczaj sama wysylka kosztuje troszke mniej niz jest na stronie, wiec zwracaja nadplate
P.S. "nie organizuje" zakupu sprzetu dla kogos, jak cos kupuje to zazwyczaj dla siebie, kazdy kto ma konto i karte sam moze dokonac zakupu, zdobedzie nowe doswiadczenie i napewno zaoszczedzi troche $, niz by kozystal z posrednikow. Moge sluzyc conajwyzej rada na tyle na ile jestem w stanie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
lornetki steiner
- Ponad rok temu
-
Kurtka DPM Temperate
- Ponad rok temu
-
Pytanie o szycie polarów w Wawie
- Ponad rok temu
-
latarka na tryt
- Ponad rok temu
-
Latarka Fenix L1P- minirecenzja
- Ponad rok temu
-
Jak otworzyć INOVĘ X1?
- Ponad rok temu
-
Taktyczny sposób noszenia Cudy 5,5" - pytanie....
- Ponad rok temu
-
Blackhawk
- Ponad rok temu
-
GOLENIE W TERENIE
- Ponad rok temu
-
Jak zrobic latarke ?
- Ponad rok temu