zamaist rasha?
Napisano Ponad rok temu
ktoś miał styczność z nowymi koszulkami nike pro, chodzi mi dokładnie o te z długim rękawem które reklamuje koleś od RUGBY. czy to nadałoby się na trening do parteru?
osobiście nie widziałem tego w Polsce - orientujecie się czy gdzieś to można dostać i za ile? (w brytyjskim sklepie on-line kosztował niecałe 20 funciaków)
ps czy można wogóle dostac u nas rashe z długimi rękawami? (chodzi mi o sklepy w necie, manto póki co nie działa a c2f ma tylko krótkie)...
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobra jakosc za niska cene 60ZL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy to nadałoby się na trening do parteru?
zupelnie sie nie nadaje. bardzo latwo mozna to podrzec. pozatym gdy rozciagnie sie ponad miare nie wraca juz do swojego ksztalu.
a swoja droga to jest jeden wielki przereklamowany bubel. kupilem to ostanio, uzywam do biegania/silowni. teoretycznie ma to zapewnic lepsze oddychanie skory i trzymac pot z dala od ciala. poce sie jeszcze bardziej (mimo ze uzywam tez wersji sleeveless). a jak naprawde namoknie to sie robi z tego jedna wielka mokra sciera.
Napisano Ponad rok temu
co do fighterskich rashów w necie - to poza C2F nic nie widziałem. pozatym c2f nie mają longsleeves. apropos - ktoś kupował coś u nich? sprawdziło się?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Hansen vs Kawajiri - Shooto 17.02.2006
- Ponad rok temu
-
WRESTLING
- Ponad rok temu
-
Bestia kontra Bestia.