WRESTLING
Napisano Ponad rok temu
Pewnie słyszeliście o różnych federacjach Wrestlingu takie jak TNA,ROH,CZW,XPW itd.
Chciałbym się dowiedzieć czym różnią się te federacje,które z nich jest najokrutniejsze i gdzie można je obejrzeć (prócz na eurosporcie).
Pozdrawiam!!!!!! :-)
Napisano Ponad rok temu
Również pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym się dowiedzieć czym różnią się te federacje,które z nich jest najokrutniejsze
a mama wie ze interesujesz sie takimi okrucienstwami?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale za to jaka śmieszna. Yahiko Myojin masz świadomość, że te okrucieństwa są udawane? Dużo tego jest na torrentach, możesz spokojnie zasysać.Żałosna już sie robi tak częsta krytyka.
Napisano Ponad rok temu
Ale za to jaka śmieszna. Yahiko Myojin masz świadomość, że te okrucieństwa są udawane? Dużo tego jest na torrentach, możesz spokojnie zasysać.Żałosna już sie robi tak częsta krytyka.
kimura on ma 12 lat, a w Polsce p2p jest nielegalne...nie kaz mi schodzic na zla droge w tak mlodym wieku..a co do wrestlingu( wiem, ze bedzie Ci to ciezko zaakceptowac Yahiko), ale kimura ma racje to wszystko tylko gra aktorska..)
Napisano Ponad rok temu
tak samo sie czułem jak dowiedziałem sie że żaba kermit to tylko lalka z czyjąś ręką w dupiewiem, ze bedzie Ci to ciezko zaakceptowac Yahiko), ale kimura ma racje to wszystko tylko gra aktorska..
Napisano Ponad rok temu
jak dowiedziałem sie że żaba kermit to tylko lalka z czyjąś ręką w dupie
.............
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dżizys, faktycznie... Spojrzałem na profil i zdębiałem.kimura on ma 12 lat, a w Polsce p2p jest nielegalne...nie kaz mi schodzic na zla droge w tak mlodym wieku..
A tekst o Kermicie jest najlepszy na świecie!!!!
Napisano Ponad rok temu
ja tak mialem gdy pani na lekcji w 3 klasie podstawowki powiedziala ze sw. Mikolaj nie istnieje :?tak samo sie czułem jak dowiedziałem sie że żaba kermit to tylko lalka z czyjąś ręką w dupie
ale jakos sobie z tym poradzilem 8)
Napisano Ponad rok temu
SAMI SPÓJRZCIE NA ZDJECIA
ODPOWIEM DZIECKU JAK PROSI. WIEC RÓZNIA SIE GŁÓWNIE NAZWĄ:
TNA - total nonstop action
USWO - UNITED STATES WRESTLING ORGANIZATION
PGWA
ROH - RING OF HONOR
CZW - COMBAT ZONE WRESTLING
XPW - EXTREME PRO WRESTLING
I LUCZA LIBRE
RÓZNIA SIĘ TAKŻE DOPUSZCZALNYMI TECHNIKAMI, A SZCZEGÓLNOŚCI DOPUSZCALNYMI GADZETAMI NP. ŁAŃCUCHAMI, DRUTAMI KOLCZASTYMI ITP. ORAZ CO NAJWAZNIEJSZE STROJAMI, MASKAMI ITP.
I WSZYSTKIE SA SZALENIE OKRÓTNE I DLATEGO TACY MALI CHŁOPCY NIE POWINI SIĘ TYM INTERESOWAĆ![
Napisano Ponad rok temu
I WSZYSTKIE SA SZALENIE OKRÓTNE I DLATEGO TACY MALI CHŁOPCY NIE POWINI SIĘ TYM INTERESOWAĆ![
............. no nie przesadzaj, 12 lat to już piękny wiek
Ja w jego wieku już waliłem dykte i podgladałem koleżanki na koloniach....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bestia kontra Bestia.
- Ponad rok temu
-
Finały K-1 19 listopada
- Ponad rok temu
-
Klub Pana Rysia
- Ponad rok temu