Gala zawodowego MT - 2 grudnia 2005, Kraków
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepsza walka w moich oczach to walka Lukasza Banacha z Lubomirem Hantak- starlo sie dwuch wojownikow walczyli zaciekle do konca. 5 rund na wysokich obrotach.
Filip i Maciek tez pokazali klase...
Chcialbym sie na chwilke zatrzymac prz trenerze Klubu Perfekcja:) Mysle ze on tez byl tworca widowiska. Gestykulacja,krzyki, mimika ,ktora mialem przyjemnosc zobaczyc pozwala mi ze smutkiem stwierdzic ze kino polskie ominol prawdziwy geniusz... Geniusz na miare Maklakiewicza i Himilsbacha. Mr.Perfect.
Pozdrawiam ten klub i gratuluje... swietna walka Lukasza.
Mam nadzieje ze ktos sie jeszcze podzieli wrazeniami.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Piękna zasada :wink: .Nie bede sie rozpisywal na temat co mi sie nie podobalo przyjmujac zasade by chwalic rzeczy dobre.
Mi najbardziej podobała się walka Łukasza z Lubomirem. Była pełna dramaturgii. W pierwszych rundach Łukasz miał przewagę. Jednak Lubomir lepiej rozłożył siły, może był po prostu bardziej wytrzymały. W ostatniej rundzie Łukasz był liczony. Mogło się nawet zakończyć knockoutem. Piękna była też walka Grześka z Pawłem. Bardzo dynamiczna. Lubię styl walki Grześka
 . No i gratulacje dla Przemka - piękny knockout i kolegi klubowego Jarka, który też długo nie powalczył.
 . No i gratulacje dla Przemka - piękny knockout i kolegi klubowego Jarka, który też długo nie powalczył.pozdrawiam
PS Atmosfera była super. Ludzie stali bliżej ringu niż zazwyczaj. Fajnie dopingowali zawodników.
Napisano Ponad rok temu
 Ale tak jak pisalem dla mnie najlepsza walka i mysle ze nastepnym razem Lukasz wygra.
  Ale tak jak pisalem dla mnie najlepsza walka i mysle ze nastepnym razem Lukasz wygra.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Kick boxing-uprawnienia trenerskie i egzaminy na stopnie Kick boxing-uprawnienia trenerskie i egzaminy na stopnie- Ponad rok temu 
- 
			 jak wykonać poprawnie cios z półobrotu nogą?? jak wykonać poprawnie cios z półobrotu nogą??- Ponad rok temu 
- 
			 KS FALANGA Muay Thai Warszawa rusza już od grudnia KS FALANGA Muay Thai Warszawa rusza już od grudnia- Ponad rok temu 
- 
			 Różalski w mocnym K-1 Różalski w mocnym K-1- Ponad rok temu 
- 
			 12-11-05,Warszawa: Seminarium z trenerem Remiego Bonjaskiego 12-11-05,Warszawa: Seminarium z trenerem Remiego Bonjaskiego- Ponad rok temu 
- 
			 gdzie w Płocku gdzie w Płocku- Ponad rok temu 
- 
			 Castillo Corales Castillo Corales- Ponad rok temu 
- 
			 dobre kluby boksu.. dobre kluby boksu..- Ponad rok temu 
- 
			 Poszukuje kogoś z łodzi.. Poszukuje kogoś z łodzi..- Ponad rok temu 
- 
			 Nai Khanom Tom Nai Khanom Tom- Ponad rok temu