Gala zawodowego MT - 2 grudnia 2005, Kraków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepsza walka w moich oczach to walka Lukasza Banacha z Lubomirem Hantak- starlo sie dwuch wojownikow walczyli zaciekle do konca. 5 rund na wysokich obrotach.
Filip i Maciek tez pokazali klase...
Chcialbym sie na chwilke zatrzymac prz trenerze Klubu Perfekcja:) Mysle ze on tez byl tworca widowiska. Gestykulacja,krzyki, mimika ,ktora mialem przyjemnosc zobaczyc pozwala mi ze smutkiem stwierdzic ze kino polskie ominol prawdziwy geniusz... Geniusz na miare Maklakiewicza i Himilsbacha. Mr.Perfect.
Pozdrawiam ten klub i gratuluje... swietna walka Lukasza.
Mam nadzieje ze ktos sie jeszcze podzieli wrazeniami.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Piękna zasada :wink: .Nie bede sie rozpisywal na temat co mi sie nie podobalo przyjmujac zasade by chwalic rzeczy dobre.
Mi najbardziej podobała się walka Łukasza z Lubomirem. Była pełna dramaturgii. W pierwszych rundach Łukasz miał przewagę. Jednak Lubomir lepiej rozłożył siły, może był po prostu bardziej wytrzymały. W ostatniej rundzie Łukasz był liczony. Mogło się nawet zakończyć knockoutem. Piękna była też walka Grześka z Pawłem. Bardzo dynamiczna. Lubię styl walki Grześka . No i gratulacje dla Przemka - piękny knockout i kolegi klubowego Jarka, który też długo nie powalczył.
pozdrawiam
PS Atmosfera była super. Ludzie stali bliżej ringu niż zazwyczaj. Fajnie dopingowali zawodników.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kick boxing-uprawnienia trenerskie i egzaminy na stopnie
- Ponad rok temu
-
jak wykonać poprawnie cios z półobrotu nogą??
- Ponad rok temu
-
KS FALANGA Muay Thai Warszawa rusza już od grudnia
- Ponad rok temu
-
Różalski w mocnym K-1
- Ponad rok temu
-
12-11-05,Warszawa: Seminarium z trenerem Remiego Bonjaskiego
- Ponad rok temu
-
gdzie w Płocku