kursy wing tsung
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
\zaraz sprawdze. \wszekie wskazowki sie przydadza dopiero zaczynam i ciut gubie sie w tym wszystkim. \jeszcze raz dzieki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Acha a mozecie mnie uswiadomic czym sie rozni wing tsung od wing chun. CHyba tonie to samo?A moze? :twisted:
szybko sie wtrace zanim jakis nadpobudliwy kolega zacznie tutaj na ciebie najezdzac. Jezeli chcesz dowiedzec sie cos wiecej na temat tych 2 styli, to zadawaj swoje pytanie w podforum o kung fu. Ten dzial zajmuje sie systemami combat a nie kung fu, takze nie oczekuj wielu wyczerpujacych odpowiedzi.
Z tego co zaslyszalem to nie ma istotnych duzych roznic miedzy tymi stylami, ale w srodowisku kung fu toczy sie swoista woja o nazwy systemow. Czesto bywa tak ze jakis master chcac sie oderwac od wlasnej organizacji, zmienia jedna literke, dorabia do tego teorie i juz mamy nowy system.
Pozdrawiam MH.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
także bywa tak ze jakis "master" od krav magi chcąc sie oderwac od organizacji, zmienia jedna literkę(lub kreseczkę między wyrazami), dorabia do tego teorie,zmienia parę technik i juz mamy nowy(o wiele już skuteczniejszy ) system! :wink:
Hehehe, żywy przykład : Eyal Yanilov . Douieb też .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziewczyna zapytała o WT, przeprosiła i się zmyła.
Tu powinien się zakończyć temat.
A wy juz zaczynacie się bić o "jedyną prawdziwą krav magę"
:roll: :roll: :roll:
Ciekawe czy ta mania bierze się z kopania po jajach czy z wsadzania palców w oczy?
Napisano Ponad rok temu
wy combatowcy jesteście zdrowo pojebani
A wy juz zaczynacie się bić o "jedyną prawdziwą krav magę"
Ciekawe czy ta mania bierze się z kopania po jajach czy z wsadzania palców w oczy?
A moim zdaniem to za dużo parteru w niektórych sekcjach tak działa na psyche .
A tak serio co racja to racja ta dyskusja jest bez sensu. Jak ktoś ma coś nowego na ten temat do powiedzenia (wiem to jest niemożliwe :wink: ) to niech założy sobie nowy temat.
Troszke przegięcie, niewinny post o WT zamienić w kolejną wojne o KM.
Napisano Ponad rok temu
CZY YANILOV ZAłOżYł WłASNą FEDERACJE , PODOBNIE JAK DOUIEB ITD ?
Ja nie mowie, ze Sawickiego KM jest najlepsza mimo, że on rownież posiada kwitek od IKMA jedynej organizacji założonej przez Lichtenfelda. Mowie, ze Yanilov i Douieb odłączyli się od IKMA. Jeśli zaprzeczysz, to znaczy , że to Ty siejesz tanią ścieme.
Tak btw, ja już nie ćwiczę żadnych combatow [ w tym KM ].
Napisano Ponad rok temu
U mnie masz wszystko darmowe - ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) Kontakt na stronie internetowej !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiem mniej delikatnie w... z Krav Maga z tego tematuwy combatowcy jesteście zdrowo pojebani
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmy instruktarzowe
- Ponad rok temu
-
metody treningowe krav maga
- Ponad rok temu
-
Pare pytań...
- Ponad rok temu
-
COMBAT56 CZY KRAV MAGA
- Ponad rok temu
-
Rozdwojenie jaźni
- Ponad rok temu
-
czy warto trenowac krav mage zeby obronic sie na ulicy?
- Ponad rok temu
-
KM Notebook ... gdzie i kiedy ?
- Ponad rok temu
-
Systiema
- Ponad rok temu
-
PRZETRAG NA INSTRUKTORA
- Ponad rok temu
-
Jak oszczędzić 600plnów i zdobyć P1 ;-)