Mannel, ja ćwiczylem
Zwierzu, z mojej strony moge powiedzieć, że przy mnie Sawicki zachowywał się ok i chamsko nie atakował Adamczyka.To, że się chwali tym czarnym pasem IKMA... no cóż.. chwyt marketingowy, ale tak samo jak Adamczyk chwalił swoimi szkoleniami jednostek AT i specjalnych. Kiedys w jakims wywiadzie z Adamczykiem, on sam skrytykował Sawickiego i kogoś tam jeszcze. Właściwie to nie wiem jak jest teraz, ja tylko pisałem, że Sawicki żadnej nowej KM nie wymyślił. Przeniósł się do innej organizacji, nie tak popularnej w Europie jak ta Yanilova. I nie możesz zaprzeczać , że to ta pierwsza organizacja, więc żadna wymyślana kravka to nie jest. Kłótnie są dlatego, bo Sawicki jeździ po Polsce do sekcji Adamczyka i podkrada mu klientów. Robi to skutecznie. Jak? Sparuje z instruktorami, żeby pokazać , że Israeli KM jest lepsza [ choc marny to dla mnie wyznacznik ]. I wlasnie moze tutaj są pretensje o to , że to prostak itd, bo bije ludzi zamiast uczyc. Ale na pewno nie można mówić, że on sobie dodał jakąś technike i zmienił literke i już ma lepszy system , bo on tego nie wymyślił.