Filmy instruktarzowe
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam Dima
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak poprostu krynica mądrości,musze przyznac ze po obejrzeniu wszystkich filmikow jestem pod wrazeniem i to duzym do tej pory bylem tak lekko sceptycznie nastwiony "combatow" a propo dymitr czy to ty ten slawny dymitr ktory byl po drugiej stronie przez kilkanascie lat???? ten co uczy naprawde dobrego i skutecznego jujitsu????????
myslę że to Ju Jitsu (technika i podejście), jest dobre i skuteczne, ale co mi z tego, jeszcze trochę a zołądek przyrośnie mi do krzyża
A combat, ju jitsu czy dowolne dżumpiksu to tylko nazwy i zabawa w ładne ubranka, ważne jest podejście/ nastawienie, bo walka jest żywa i nie podlega żadnym schematom. Dobra nie będę sie produkował bo to temat na osobny temat ( jak już coś napiszę to napiszę ), ale jak sie poczyta niekt. posty na Vortalu to kompletnie można zgłupieć - mam kilku swoich ulubieńców, jeszcze trochę a założę fanklub.
Pozdrowienia dla wsystkich Dima
Napisano Ponad rok temu
To obezwladnienie goscia z nozykiem poprzez kopy .... no coz w takiej wersji cwiczenia moze i fajnie wyglada, no ale przeciez to nie dla nas nowosc...
Pokazowka-pokazowka, zycie-zyciem...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tylko mała uwaga w kwestii formalnej do wszystkich - zreczny zwrócił się na forum z nastepującą sprawą :
ma ktos moze jakies linki z filmami instruktazowymi ???? z gory dzieki
zamiesciłem jeden link i się zaczęło, szanowne Panie i Panowie z jednego postu zrodziła się dyskusja o rukopaszce, a przecież już jest taki temat:
http://www.forum-kul...showtopic=79053
i myślę, że albo przenieść się pod ten adres, albo dajcie inne linki i pogadamy dalej, porównamy ...
sam chetnie pooglądam coś innego, a jezdem leniwy i nie chce mi się szperać po necie.
Mam wrażenie, że mnożymy byty nad potrzebę
Pozdrawiam wszystkich Dima
Napisano Ponad rok temu
Nie doczytalem inwencji umieszczenia tychze klipow...
Co do wypowiadania sie na tematy combatow i ich skutecznosci czy nie, to juz wiele razy to robilem. Combaty nie sluza do walki jako takiej a sa to okrojone systemy przystosowane dla roznych grup zawodowych (mundurowych przewaznie). Takze sformulowanie jakiego uzyl Obronca - porownanie do fighterow, jakos mi nie pasuje
Fighter w sensie czlowieka bieglego w walce wrecz, wszechstronnego - nie combatowca...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wiecej bedzie po seminarium
Napisano Ponad rok temu
takie podejście do combatu jest prawidłowe..proste techniki bez cudowania..
można w nie wpleść techniki czy elementy z innych styli np mojego ju jitsu, bo bedzie to wszystko kompatybilne..
szkoda, że nie znam rosyjskiego bo w pewnym momencie na filmiku bodajże 12 Kadocznikow cos mówi a żołdaki parskają śmiechem..ot mała dygresja..
generalnie mnie się podobało..wiec to jest ta sistiema o której chodzą sprzeczne opinie..
jak dla mnie realne..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz inne dobre linki do filmów to zamieść nie krytykuj, nie chcę wszczynać draki, tylko zwrócić uwagę.
Rozumiem Obrońce - jego atakuje każdy - stąd taki nick a nie inny ;-)
Przewrażliwieni jesteście
pozdro
Eee, kto mnie ostatnio atakował???
bo choć lubię dorzucać od czasu do czasu do pieca...
to nie czuję się powszechnie atakowany
Moja postać na vortalu narodziła się dawno, dawno temu by obronić mój system przed kalumniami i pomówieniami... :papieros:
Napisano Ponad rok temu
chociaż i tak uważam że facet jest cienki bo potrzebuje rąk, żeby bronić się przed nożem, a vasilliev zbija ciosy i zabija przeciwnika jego własnym nożem trzymając ręce w kieszeni. 8)
dla jasności... mówię TYLKO o materiale z filmików, nie widziałem go na żywo i nie zobacze. bo nie chcę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz kolejny filmik instruktarzowy
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
metody treningowe krav maga
- Ponad rok temu
-
Pare pytań...
- Ponad rok temu
-
COMBAT56 CZY KRAV MAGA
- Ponad rok temu
-
Rozdwojenie jaźni
- Ponad rok temu
-
czy warto trenowac krav mage zeby obronic sie na ulicy?
- Ponad rok temu
-
KM Notebook ... gdzie i kiedy ?
- Ponad rok temu
-
Systiema
- Ponad rok temu
-
PRZETRAG NA INSTRUKTORA
- Ponad rok temu
-
Jak oszczędzić 600plnów i zdobyć P1 ;-)