HDS System - EDC Basic 42
Napisano Ponad rok temu
Poprawiają sie nieznacznie lumeny ale najważniejsze to czas, który przy poszczególnych trybach poprawia sie o około 60-70%!!
Napisano Ponad rok temu
wtedy wchodzą dwie bateria CR123.
Poprawiają sie nieznacznie lumeny ale najważniejsze to czas, który przy poszczególnych trybach poprawia sie o około 60-70%!!
nie wiem czy dobrze cie zrozumialem ale to chyba kiepski wynik.Bo skoro wkladam dwie baterie to powinna wzrosnac wydajnosc ukladu,a wiec czas pracy przy podobnej mocy(nieznacznie lepszej)powinien wzrosnac o ponad 100%.
Przyklad inova T1 - 35lumenow i 90minut pracy/inova T2 - 40lumenow i 330minut pracy
Podobna zaleznosc wystepuje wprzypadku surefire E1L i E2L - tam to widac najlepiej bo dioda ta sama i elektronika ta sama(modul KL1).Roznica tylko w zasilaniu.
No chyba ze mowa o wzroscie 60-70% ponad podwojenie czyli standardowe 90minut na high x 2 (bo dwa ogniwa) i to wszystko jeszcze razy 1,6-1,7 ... ??
Napisano Ponad rok temu
otóż na dwóch ogniwach litowych CR123 latarka ma ponad dwukrotnie dłuższe czasy świecenia
wkleił bym tabelkę ale nie mam gdzie jej na serwer wrzucić
moge ewentualnie link do amerykańskiej strony gdzie te testy były robione wrzucic tylko zeby mnie nie zablokowali tutaj
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sklepy w Warszawie ?
- Ponad rok temu
-
"advanced" survival
- Ponad rok temu