Kolana a bjj
Napisano Ponad rok temu
Mam pewien problem z kolanem-mianowicie guzowatosc kosci piszczelowej w kolanie (choroba Osgood-Schlattera) czy cos takiego. Czy nie wiecie czy sa jakies przeciwskazania do bjj?Slyszalem ze sa duze obciazenia kolan na treningach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pewien problem z kolanem-mianowicie guzowatosc kosci piszczelowej w kolanie (choroba Osgood-Schlattera) czy cos takiego.
kurde mam to samo teraz i przez to siedze w domu... wiesz co podobno ta choroba schlattera t o tylko do 17 roku życia. Lepiej idz jeśli masz więcej do innego lekarza... NArazie nic nie trenuje. Ale nidługo zamierzam zacząć,...znaczy wrócić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko ze ja bylem u lekarza i powiedzial ze od tego sie nei umiera wiadomo nie da sie w lape to zalatwiaja na odczepnego-w tej chwili mam 23lata i jak uciskam to miejsce to czuje bolesnosc. Zawsze tak bylo-jak klekalem na nim albo uciskalem to bolalo-lekarz powiedzial ze jedynym wyjsciem jest zlozenie kolana od poczatku. Jak trenuje w ochraniaczu to nie boli tylko nie wiem jak jest z obciazeniami kolana-czy moge je obciazac bo jak gdzies slyszalem to w bjj sa duze obciazenia, dlatego pytam
mi powiedzial ze bede zyl i dal dwa miechy zwolnienia i zapisał maść więc uważaj... 8) swojądrogą to zrobiłeś prześwietlenie? Jak ja poszedłem do prywatnego to od razu powiedział że to stan zapalny prawdopodobnieod uderzenie lub przeciażenia i tyle... odsiadaje te dwa miechy ale kulka mi znika bardzo powli(ale znika)... Też mnie boli tylko przy dotyku...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ocywiscie kontruzje zaleza tez od tego z kim sie cwiczy - czasem sie zdazy ze ktos za mocno wyciagnie (przeciagnie) dzwignie i juz moze byc problem na klika tygodni.....
Obecnie w wyniku trningow cierpie na : palec, bark, stopa, łokiec juz sie zagoił....
Ale napiszcie jak radzicie sobie z kontuzami , bolami ??? intersuje nie czy czyms smarujecie ?? okłady ?? kompresy ??? moze jakies masci ...........
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
koszulki do grappling'u na sprzedaż
- Ponad rok temu
-
Polska Liga Bjj 6 - ogólnopolskie zawody bjj
- Ponad rok temu
-
Jak to jest z pasami??
- Ponad rok temu
-
czy jest jakas szkola bjj w sosnowcu? (lub okolicach)
- Ponad rok temu
-
I Otwarte Mistrzostwa Irlandii w BJJ
- Ponad rok temu
-
Brązowi w LL Radek i Seba
- Ponad rok temu
-
T-shirts
- Ponad rok temu
-
sambo-Judo