Esporao i I.U.N.A.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak na poważnie to nie da się wybrać konkretnego rodzaju capoeira na podstawie tego co widzisz będąc na kilku zajeciach. Przeważnie człowiek opiero ćwicząc capoeira kilka lat tak naprawdę orietuję się czego od tej capoeira chce. Tak na dobrą sprawę możesz ćwiczyć gdziekolwiek, byle nie wciskali ci ciemnoty i mniej więcej po 3-4 latach zdecydujesz jaką capoeira chcesz ćwiczyć ( niektórzy decydują znacznie później). Wybierzesz Esporao, dobrze, Cabasa robi moim zdaniem dobrą robotę. Wybierzesz IUNA tesh spox, choć o mojej robocie nie wypada mi sie wypowiadać . Życzę powodzenia na dalszej drodze capoeira.
Gaspar
Napisano Ponad rok temu
a tak na poważnie to strasznie rozsądny z Ciebie "forumowiec" aż miło słuchać...
tylko cordy byście zmienili (nie chodzi mi o kolor).. bo do dresików nie pasują, cała reszta jest na prawdę fajna
dobra już nie słodzę
PS nie pisz już proszę o dresikach bo mi kolana miękna.. a co więcej w mojej grupce się mnie podoba a na dodatek nie słyszałem by IUNA była gdzieś w pobliżu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
polecam na przyszłość czytanie wszystkich postów w temacie :roll:a dlaczego nikt nie wspomniał o UNICAR'ze? Też robimy dobrą Capoeire Regional, chociąz chyba nie jesteśmy tak znani jak Wy widząc po postach... ale to inny temat
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Warsztaty Akrobatyki
- Ponad rok temu
-
Czy ktos wie jak mozna uszyc pokrowiec na berimbau?
- Ponad rok temu
-
tykwa
- Ponad rok temu
-
Warsztaty z Mestre Nestorem Capoeira...
- Ponad rok temu
-
Mestre Curio "jest tylko Angola!"
- Ponad rok temu
-
Pudzian a la Capoeira