"Oddam oryginalne DVD Tri-Angle w dobre ręce" Edyc
Napisano Ponad rok temu
(no wiem, zaraz sie odezwa onanisci od Kodeksu Karnego, czy czego tam ).
Ale ja tylko tak "se gadam"...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
666 8O
E, Fire! Przeglądaj numerki, zanim podasz swój! :wink: Ja już podałem "666" wcześniej. :-) Chcesz podzielić płytkę na pół?
Napisano Ponad rok temu
...
a no to good idea :wink: oczywiście płytki w celach dydaktycznych tylko są i potem wszyscy na trzy cztery je skasujemy, tudzież porysujemy gwoździem
a jeśli można to ja już się zgłaszam pierwszy do pożyczenia od tego kto wygra (no chyba że mi się trafi 8) )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
666 8O
E, Fire! Przeglądaj numerki, zanim podasz swój! :wink: Ja już podałem "666" wcześniej. :-) Chcesz podzielić płytkę na pół?
Upss..... sory Moge zaproponowac orginalne VIDEO
Napisano Ponad rok temu
Sorki, że zaspałem. Bardzo chetnie. Obejrzę i puszczę w obieg. Jestem obecnie z Poznania więc mogę tutejszym budowiczom podrzucić albo przesłac dalej. Co Wy na to??
No faktycznie - przykimało się ...
Trzeba znaleźć wyjscie salomonowe , bo najblizej był Wronx, a Felipe byl pierwszy - jesli mamy zaczynać "łancuszek". Mam wiec prosbe do Felipe, zeby płytke po obejrzeniu przeslal Wronxowi, a dalej niech sie toczy juz wg kolejnosci.
Felipe podaj mi na PW. adres.
Pozdro
yacca
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze. Jak ktoś WYŚLE płytę to niech wpisuje się tutaj do kogo poszła. Tak, żeby wiadomo było gdzie jest.
Napisano Ponad rok temu
to po Katowicach do Lublina, chyba że ktoś się napatoczy po drodze :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
yacca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(ale dopiero w drugim tygodniu listopada, jak mi stypendium dojdzie, bo na razie to jestem do tego stopnia bez kasy, ze nawet na piwo nie mam. Jesli to nie odpowiada, to prosze o chwilowe pominiecie mnie w tym pasaraundzie )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W końcu maj preszyśśśssss doszedł. Dziś dostałem Tri angle DVD. "Pobawię się" i dalej ślę do Glusa. Pewnie w przyszłym tyg. postaram się wysłac a jak się nie uda to na początku następnego choć nie przewiduję takiego biegu wypadków . Dzięki wielkie yacca poklon poklon poklon
Ufffffff ... bo już myślalem, ze zezarło płyte
Super. Ciesze sie
Mam nadzieje, ze płytka zachęci Was do zakupu TRI A, a grono wariatów z wygolonymi łapami znacznie się powiększy
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zgroza!!!
- Ponad rok temu
-
Głupie (?) skojarzenia
- Ponad rok temu
-
Sebenza "Regular" vs. "Clasic"