g 10 dostępne ( dla zainteresowanych )
Napisano Ponad rok temu
nie ma zabardzo o czym pisać bo g10 od Piotra nie odbiega niczym od tych zagramanicznych które miałem okazje juz obrabiać ,
zaokragliłem brzegi pilnikiem przejechałem papierem 180 i wyszło cos takiego
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zaskoczony nie byłem , bo czym - materiał obrabiał sie dobrze , nic sie nie kudli , nie zarwa włókiem , idzie gładko
przewierciłem otwór - normalka - wszystko gra ,
wziałem sie więc za zabłyszczanie
papier 500 potem kawałek szmaty z pastą polerska i wynik bardzo pozytywny , po zabłyszczeniu faktura nabiera głębi i mieni sie ładnie do światła ,cięzko to pokazać , ale równiez zrobiłem fote
- dla mnie bomba
czekam teraz na wyniki prac nad 2 kolorowym laminatem , bo jesli wyjdzie Piotrowi jakościowo takie jak to g10 nic więcej chyba nie trzeba
wszelkie pytania i wątpliwości prosze kierowac do Piotra na maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , z tego co wiem czarne g10 dostępne jest od ręki w dobrej cenie
zdrówka
marcins
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie dzieki za info, moze od nowego roku jak skoncze prace i bede mogl zabrac sie za cos konstruktywnego...
Napisano Ponad rok temu
Ja jednak z utęsknieniem czekam na micartę w kolorze dorodnej trawy oraz chabrową. Może ktoś wreszcie kiedyś zrobi...? Pragnę bardzo. Trochę barw w tym szarym świecie by się przydało. Jakby co to potrzebuję grubość około 6mm.
Napisano Ponad rok temu
micarty raczej nie, ale g10 fiolet, czarny, zielony, bialy, brudny roz, czerwien...
kwestia zainteresowania tylko i ew wielkosci zamowienia
dzieki marcin za testy, kolory do Ciebie jada
pozdrawiam,
Piotr
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Para Sai'ów
- Ponad rok temu