zapinka na pasek Victorinox
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jest to zapinka na pasek firmy Victorinox z karabińczykiem. Moim zdaniem doskonała rzecz. Zapłaciłem za to 19 zł. Z nierdzewnej stali (karabińczyk chyba chromowany), wykonana bez zarzutu. Posiada jakiś numer (niestety nie mam cyfrówki) długi, być może indywidualny kolejny numer (u mnie jest to: DBGM nr 29513389.9). Można ją zakładać na pas bez rozpinania pasa. Nie ma praktycznie możliwości, aby się odpięła. Długość jej wynosi około 13 cm łącznie z karabinczykiem. Można ją założyć na pas o szerokości do około 4,5 cm. Można do niej dopiąć łańcuszek i w kieszeni nosić np. naszego Vicka bez obawy, że go gdzieś zgubimy (sprawdziłem :-) ), albo klucze, albo coś... Polecam - rzecz mała, tania, a przydatna. Pozdro. Lothian.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś kupiłem kumplowi na prezent podobne tylko ze skórki.
Super zabawka.
Adam
Napisano Ponad rok temu
Sam na czyms takim przez ladnych pare lat nosilem mojego Victorinoxa, az mi wzial i pekl ten kawalek od karabinka, ktory wchodzi w ta podkowke, ktora z kolei wisi na kolku, proste, nie? Musze naprawic, bo takie to to male, a naprawde ulatwia noszenie Szwajcara.
Napisano Ponad rok temu
Wiercąc w tym gadżecie otwory dowiedziałem się dlaczego wolfram jest surowcem strategicznym... 8)
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zamiast tego kawałek paracordu lub innej linki 3 bedzie tez dobry
Ale z pewnością nie tak... elegancki. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Noszę od kilku lat. Super sprawa.
Polecam.
Napisano Ponad rok temu
>[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wychodzi "ciut" taniej niż te 19 zł
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiedzmy tak: nie jest piękne samo w sobie jak ta zapinka wiktorowa, ale wygląda skromnie, nie rzuca się w oczy itp, full tactical i jest _tania_
Oczywiście można zrobić ze skóry "mocniejszą", akurat miałem takie materiał a nie inny, a klucze nie ważą 200kg żeby musiało to być super ultra high allegro oszalałem mocne
Poza tym skóra jest mniej taktyczna
Chociaż przypuszczam że wytrzyma dosyć spore obciążenia, chociaż nie wiem po co :roll:
Do kluczy i scyzoryka wystarczy
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gwoli rozluznienia - zagadka filmowa :)
- Ponad rok temu
-
Lornetki
- Ponad rok temu
-
Glo-Toob FX™ 7 funkcyjny
- Ponad rok temu
-
Gerber Tri Tac
- Ponad rok temu
-
Wolverine 50 recka
- Ponad rok temu
-
Victorek Victorkowi nie rowny???
- Ponad rok temu
-
Ś.P Survival
- Ponad rok temu
-
Jest ktoś zainteresowany mini opisem maxpedition jumbo?
- Ponad rok temu
-
KNAK
- Ponad rok temu
-
kolejne "CUDO"
- Ponad rok temu