włączcie polsat...teraz
Napisano Ponad rok temu
pierdolca mozna dostac z ta nagonką... :roll:
Napisano Ponad rok temu
po chwili tarzania sie po ziemi jeden z menelsko wygladajacych zawodnikow zawisa na linach ringu(takiego metr na metr ),a drugi go okłada,w koncu pierwszy wylatuje z ringu laduje na podłodze koło najebanej publicznosci skladajacej sie głównie z starszych panow w garniakach i zlotych sygnetach na palcach...
po walce organizator w bagazniku wywozi do lasu martwych zawodnikow(mkimura no weź sie przyznaj liu juz ty wywiozłeś... )
no i oczywiscie najwiekszym wymiataczem zostaje tam gliniarz-tajniak po 50 trenujacy boks :roll:
jakies ruskie mafie jeszcze i inne bzdury...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisze artykul...tylko niech mnie gdzies jeszcze opublikuja...
Napisano Ponad rok temu
A programy tego typu byly, sa i beda... Oni bazuja na skrajnosciach, nie pokaza treningu jak ludzi pompki robia albo przysiady lepiej jest pokazac zakrwawiona twarz zawodn
Napisano Ponad rok temu
Masę. Zauważyłeś, że niektórzy pojawili się na galach tylo raz? To właśnie ci. Zawsze przd galą lecę do okolicznego lasu i kopię dołek, tak na wszelki wypadek. W przeciwnym wypadku, podczas kopania w nocy, może się ktoś napatoczyć, wtedy trzeba kopać kolejny i przy odrobinie pecha można spędzić całą noc na kopaniu dołów, zamiast na przepuszczaniu zarobionych milionów z kolegami z mafii.po walce organizator w bagazniku wywozi do lasu martwych zawodnikow(mkimura no weź sie przyznaj liu juz ty wywiozłeś... )
Napisano Ponad rok temu
a myslisz ze za co ludzie ze zlotu maja znizke na wjazd na piatkową gale...?Jemu sie juz nie chce samemu tylu dołków kopac to vortalowcow zaprzęga...kimura naprawde tak sie dzieje?? :?
Napisano Ponad rok temu
No niestety, to wyjątkowo brutalny sport i trup ściele się gęsto, nie ma lekko. Zresztą wiesz, bo byłeś, to ty pomagałeś wynosić tego kolesia do bagażnika, czy twój brat?kimura naprawde tak sie dzieje?? :?
Napisano Ponad rok temu
to był własnie jego brat, ten koleś w bagażniku :wink:... to ty pomagałeś wynosić tego kolesia do bagażnika, czy twój brat?
Napisano Ponad rok temu
Mesjasz nie tragizuj...wątek nielegalnych walk na śmierć i życie pojawiał się w filmach już wtedy gdy nikt w Polsce nie miał pojęcia że coś takiego jak MMA istnieje, ba takie filmy były już wtedy gdy chyba nie było jeszcze oficjalnych walk MMA na świecie więc nie rozumiem dlaczego nagle mieliby taki motyw odpuścić...pozatym może to zabrzmi głupio ale kto wie czy gdzieś takie walki nie są organizowane (np. przez tych samych co organizują walki psów) ja wiem że zaraz wszyscy powiedzą że głupi jestem ale co mi tam...przecież nie każdy wie dokładnie co w tym kraju lub poza jego granicami się dzieje, rozśmieszył mnie kiedyś tekst Boruty na jakimś forum "nie ma takich walk, bo jakby były to ja bym o tym wiedział"leci 'fala zbrodni' odcinek pod tytulem "brudna walka"
pierdolca mozna dostac z ta nagonką... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Dzwoniłem do chłopaków od walk psów, oni mówią, że nic takiego nie organizują. :wink:kto wie czy gdzieś takie walki nie są organizowane (np. przez tych samych co organizują walki psów)
Napisano Ponad rok temu
oglądałeś to?Mesjasz nie tragizuj...wątek nielegalnych walk na śmierć i życie pojawiał się w filmach już wtedy gdy nikt w Polsce nie miał pojęcia że coś takiego jak MMA istnieje, ba takie filmy były już wtedy gdy chyba nie było jeszcze oficjalnych walk MMA na świecie więc nie rozumiem dlaczego nagle mieliby taki motyw odpuścić..
bo widze ze nie... :roll:
to nie byl odcinek o jakis tam nielegalnych walkach w stylu "fight club'u" tylko o MMA:byly rękawice do mma,low kicki,dosiad,upa,chyba tez garda ect.
byly nawet reklamy jakis odzywek sportowych na scianach knajpy gdzie był ring...
Napisano Ponad rok temu
Patrzalem na to z moja zona ... nawet ona puscila niezly smiech jak zobaczyla jego raczki
MIal prawo rozwalac tam wszystkich
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rekawice Masters ...??
- Ponad rok temu
-
Co jest z manto ??
- Ponad rok temu
-
Piosenka Minotauro