Spis Deskarzy :D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nooo pozatym snowboard :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedys skim ale sezonowo:D
troche surfowalem ... ale w kajaku: p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje propozycje :
1) miejsce harrahov- wyciag wzdluz mamuta. Kiedys tam bylo krzeslo na 2 osoby i zataczalo taki dosyc szeroki luk. Stalem i rozmawialem z moja kolezanka i na krzeslo czekal chlopak ze swoja dziewczyna..chwila nieuwagi i zapominajac o szerokim luku krzesla zrobilek krok na przod, w efekcie krzeslo zlapalo mnie i ja sam na srodku z decha przypieta do jednej nogi ryjac snieg podjechalem pod ta czekajaca parke..efekt taki ze krzeslo 2 osobowe a 3 osoby chcialy jechac..wiec musial ktos spasc i niestety dziewczyna opuscila nasz kiwajacy sie pojazd ale na szczescie bylo to jakies gora 1m nad ziemia.. Ja pojechalem z kolesiem a moja kolezanka z tamta zrzucona dziewczyna .. na szczescie mieli poczucie humoru i stwierdzili ze musze to metode podrywu dopracowac....
2) stok gdzies na slowacji- rano, wyratrakowany z zajebiscie stromym odcinkiem i tam przyszla mama z dzieckiem i dala mu pod tylek taka lyzke i pozwolila zjezdzac...nie wyminalem i z dosyc solidnym impetem przywalilem w dziecko.....pierwszy raz w zyciu sie tak balem. ucyzlem sie wtedy wiec predkosc nie byla az tak wielka ale wyrzuty sumienia straszne. po tej kraksie zostalem wyrzucony ze stoku przez ludzi. A dziewczynka dostala po glowie od kochanej mamusi za to ze placze.....
Napisano Ponad rok temu
Co do mnie to i owszem windsurfing, ale jednak głównie żeglarstwo
na czymś większym niż deska , a nawet na całkiem dużym - po morzach i oceanach ...
Pozdrawiam żeglarzy i deskarzy
Napisano Ponad rok temu
Coś mało windsurfingowców... może dlatego, że sezon się jakby zakończył czy co?
Malo powiadasz. Hyhy a tylko ja na tym forum najwyrazniej jezdze na mountainboardzie
Napisano Ponad rok temu
A winda też chce zacząć ale to w lecie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pękający worek
- Ponad rok temu
-
SKURCZE
- Ponad rok temu
-