Dymitr Czarniecki V dan
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś wie gdzie trenuje to czekam na info
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
według mnie bardzo dobrze przygotowuje do walki na ulicy ale co do sportowej strony... są pewne nieścisłości, ale to ty decydujesz . Nie można chcieć wszystkiego. Według mnie jego jujitsu jest lepsze od tych combatow kravki i innych cudactw(miałem przyjemność sparowania z przedst. tych systemów), bo oprócz tego że nauczy cie dac komus w morde to jeszcze powie jak to zrobić poprawnie technicznie:)
chciałbym żeby każdy kto miał z nim kontakt opisał mi go... dla mnie to duży autorytet
W falenicy niestety już zajęć nie ma...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli macie pytania bardzo chetnie odpowiem.
Jeśli chodzi o mój pobyt za wschodnią granicą to owszem ponad 15 lat które bardzo dobrze zrobiło mi na głowę.
Dwa dementi:
-stronka Klubu Kultury Falenica w którym prowadziłem zajęcia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to katastrofa na dodatek powstała bez mojej wiedzy i zawiera informacje z kosmosu.
- treningi są w centrum wawy info na moich stronach ( z góry proszę o wybaczenie gdyż sam je robiłem więc nie są najlepszej jakości).
Pozdrawiam wszystkich miłosników sztuk walki.
Dima
Napisano Ponad rok temu
poprosimy o grafik i namiary,
(na stronie www nie dzałają niestety podstrony)
Napisano Ponad rok temu
No to witaj!
poprosimy o grafik i namiary,
(na stronie www nie dzałają niestety podstrony)
Hmm przepraszam. Do niedzieli mogą byc przejściowe problemy z serwerem (mój przyjaciel dający mi miejsce na serwerze informował mnie że coś bedzie zmieniał - jesienne porządki). Problem może leżeć jeszcze w tym - sam nie wiem (nie jestem informatykiem), ale danie polecenia odśwież pomaga. Biję się w swoją wątłą pierś i postaram się coś z tym zrobić. Pewien mój uczeń kiedyś proponował mi że zrobi tę stronę fachowo, ale jakoś rozeszło się po kościach i teraz bardzo żałuję.
Grafiki i namiary - ??? co potrzebujecie?
jako nowy zacząłem od przeczytania zasad Vortalu, moze nie doczytałem na starcie popatrzcie przez palce i wytłumaczcie jak trzylatkowi, poproszę.
Pozdrawiam wszystkich
Napisano Ponad rok temu
poniedziałek i sroda od 17:30
ul. Elektoralna 12/14 wjazd od Orlej (zespol szkol)
wtorek i piatek od 17:00
ul. x. Skorupki 8 wjazd od Hozej (szkl. podst. nr 203)
dla chetnych mozliwosc dodatkowych zajec w soboty
zapraszam
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witaj, dzięki za info, a jaki jest podział grup na zajęciach? interesują mnie najmłodsi
Na razie mamy rozruch, więc ćwiczymy "wszyscy razem", zapraszam.
pzdr Dima
ps. może wystarczy o mnie i pogadamy o czymś innym???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Maty o taaaaaaaaaaaaaaak to Hala Judo na AON- ie fajne materacyki, ale zobaczymy jak to będziesry za offtopa ale czy w soboty sa jakies maty na sali??? niestety przez kursy do matury wolny mam tylko weekend i piątek...
Dziękuję za dobra opinię, nie wiem na ile zasłużoną
Pozdrawiam Dima
Zmianmy temat proszę
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam serdecznie
Napisano Ponad rok temu
Odbywały odbywały - mała grupka w szkole na Niepołomickiej 26 +/- przez 2 lata, ale nic dziwnego że nie wiedziałeś nie było ogłoszeń. Zajęcia były wyłącznie dla uczniów Szkoły Muzyczne j:D formalnie to Rembertów choć bliżej Marysina.przepraszam bardzo ale ja tu widze cos o Rembertowie - czy zmiana lokalizacji oznacza ze treningi tam juz sie nie odbywaja? a jezeli sie odbywaly to czemu ja to przegapilem ?
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam Dima
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krakow Michal Sliwa gdzie sie ukryl ?
- Ponad rok temu
-
Swietne DVD do kupienia
- Ponad rok temu
-