Jak naostrzyć nóż.
Napisano Ponad rok temu
Koledzy mam pytanie .
Jak i czym mam naostrzyć swój nóż . :roll: Po prostu wolę Was zapytać się niż mam coś popsuć .
:? Wiem że osełką to mozemy podostrzyć wyklepaną kosę , ale jak to zrobić z nożem . :roll:
Napisano Ponad rok temu
Tam masz pare tematow rozwiazujacych Twoj problem:)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
NIe ten dzial - idz do Magii Stali
Tam masz pare tematow rozwiazujacych Twoj problem:)
Pozdrawiam
Dzięki . No i zaliczyłem ten dział .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tadek, a idźże, idźze stąd! Już narobiłes syfu na innym Forum. I nie zamieszczaj ofert sprzedaży kwiatów na Forum Walk. Tytuły trzeba czytać. Może zacznij od Newbie.
Paweł , nie wiem jaki masz problem . Kolega Warhead zwrócił mi uwagę to chyba wystarczy . A może za Twoim pośrednictwem wszyscy będziecie mi zwracali uwagę .
Może warto nad tym zastanowić się . No nie wiem , ale chociaż trochę .
Paweł , jeśli chodzi o kwiaty to ja kwiaciarni nie mam . A tak w woli ścisłości to przeważnie kupuję rozważnie żeby później nie być zdziwionym .
Paweł na koniec , to Ty robisz syf na forum , bo Ty wiesz co z czym się je , a ja jestem dopiero początkujący . Fakt mnie to nie usprawiedliwia , ale za to co Ty znajdziesz na swoje usprawiedliwienie .
Mam prośbę do moderatorów , proszę ten temat wykasować .
Przepraszam za swój wielki i nie wybaczalny błąd.
Napisano Ponad rok temu
Tadek, a idźże, idźze stąd! Już narobiłes syfu na innym Forum. I nie zamieszczaj ofert sprzedaży kwiatów na Forum Walk. Tytuły trzeba czytać. Może zacznij od Newbie.
Paweł , nie wiem jaki masz problem . Kolega Warhead zwrócił mi uwagę to chyba wystarczy . A może za Twoim pośrednictwem wszyscy będziecie mi zwracali uwagę .
Może warto nad tym zastanowić się . No nie wiem , ale chociaż trochę .
Paweł , jeśli chodzi o kwiaty to ja kwiaciarni nie mam . A tak w woli ścisłości to przeważnie kupuję rozważnie żeby później nie być zdziwionym .
Paweł na koniec , to Ty robisz syf na forum , bo Ty wiesz co z czym się je , a ja jestem dopiero początkujący . Fakt mnie to nie usprawiedliwia , ale za to co Ty znajdziesz na swoje usprawiedliwienie . Na koniec trzeba umieć odróżnić mówienie prawdy , od siania „syfu” , a w tedy nie będzie tak wielu problemów. .
Mam prośbę do moderatorów , proszę ten temat wykasować .
Przepraszam za swój wielki i nie wybaczalny błąd.
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=67088 - tu masz wszystko o ostrzeniu.Witam wszystkich na forum .
Koledzy mam pytanie .
Jak i czym mam naostrzyć swój nóż . :roll: Po prostu wolę Was zapytać się niż mam coś popsuć .
:? Wiem że osełką to mozemy podostrzyć wyklepaną kosę , ale jak to zrobić z nożem . :roll:
Napisano Ponad rok temu
Jak i czym mam naostrzyć swój nóż
przecież wiesz jak to zrobić: garnek zupy i lupkę .
powiedziałby Tonio
Napisano Ponad rok temu
Jak i czym mam naostrzyć swój nóż
przecież wiesz jak to zrobić: garnek zupy i lupkę .
powiedziałby Tonio
Scan , czy Ty jesteś Toniem .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
motylek
- Ponad rok temu
-
Energia Colta Walkera
- Ponad rok temu
-
Problem z policją przez S&W
- Ponad rok temu
-
Stare pryki po 30-stce
- Ponad rok temu
-
O wyższości pałki nad pałką
- Ponad rok temu
-
Sekcja Jodo w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Walka nozem, kilka podstawowych pytań.
- Ponad rok temu
-
Staż szkoleniowy jodo - Warszawa, 26-27 listopada 2005
- Ponad rok temu
-
Paralizator - faktyczne skutki zastosowania.
- Ponad rok temu
-
Pałki teleskopwe ASP lub Monadnock w NY
- Ponad rok temu