"URODZENI MORDERCY"
Napisano Ponad rok temu
ło jezusiczku 8OOd tej pory był on nazywany mieszanym stylem walki. Otrzymał zestaw prostych reguł (jak zakaz wkładania palców w otwarte rany przeciwnika). Przy zawodnikach pojawił się lekarz, na ringu zaś sędzia.
Napisano Ponad rok temu
8O Cholera, czlowiek uczy sie przez cale zycia a i tak umiera glupiKlatkę ustawiono po to, aby widzowie nie dołączyli do walki.
/Edytka/ Komentarze poczytajta
Napisano Ponad rok temu
Tak w ogole odd kiedy Ultimate fightning jest dyspyplina sportu?? mi sie zawsze wydawalo ze UFC to byl turniej a vale tudo to formuła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszędzie jest tak samo. Kilka miesięcy temu miałem zrecenzować jakiś artykuł z rosyjskich gazet. W łapy wpadł mi jeden z numerów miesięcznika "HAKIER" :wink: , z artykułem o MMA. Podobne bzdury co powyżej.swoja droga zawsze myslalem ze podobne bzdury na temat mma sa domena polskich dziennikarzy...a tu prosze,ta perełka z Time'a pochodzi....
Napisano Ponad rok temu
A nie "for" :wink: ?Społeczność koncentruje się wokół kilku ważnych serwisów i forów internetowych poświęconych tej tematyce
Napisano Ponad rok temu
mam nadzieje ze ten artykuł niewpadnie w ręce mojej matki bo jeszcze zabroni mi trenowac hehe
ogulnie mówiąc śmiech na sali
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie "for" :wink: ?Społeczność koncentruje się wokół kilku ważnych serwisów i forów internetowych poświęconych tej tematyce
forum należy do grupy łacińskich z pochodzenia rzeczowników o zakończeniu -um, które w mianowniku liczby mnogiej mają końcówkę -a: skoro liceum - licea, to i forum - fora, a dalej forów, forom, forami, forach.
Źródło: Słownik Wyrazów Kłopotliwych PWN Warszawa 1995
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja pierdole co za kretynale jeśli w Polsce nie powstanie prawo, które uniemożliwi trenowanie Vale Tudo, Muai Tai, Kick Bocksingu, etc..."Dresom" i "Bandytom" to będzie nas ten wspaniały sport pogrążał!
Pomyślcie...jeśli ktoś się tym nie zajmie...i wszyscy "KRETYNI", czyli dresiarze i pseudo-kibole będa mieli otwarty dostęp do takih treningów, to nawet nasza "wspaniała" Policja sobie nie poradzi w walce twarzą-w-twarz!!!
Do czego zmierzam???
Do tego, że piękne sporty jak UFC moga zostać zabronione w Polsce przez właśnie takich "Kretynów", "Dresiarzy", "Pseudo-kiboli"!!!
Napisano Ponad rok temu
wierza we wszystko co powiedza w tv i napisza w gazetach ( chociaz wiadomo ze tv kłamie )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zarobki...??
- Ponad rok temu
-
DEATH OF DOUGLAS DEDGE IN THE RING
- Ponad rok temu
-
Bushido Europe - 9 październik - pełna karta
- Ponad rok temu
-
PRIDE 23 październik - zakontraktowane walki
- Ponad rok temu
-
Mirko "Cro Cop" Filipovic - wywiad na KOSIOR.pl
- Ponad rok temu
-
Ilu widzów ogląda MMA/VT?
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Arturem Kadłubkiem przed Galą MMA w Gliwicach
- Ponad rok temu
-
29 PAŹDZIERNIK 2005 - Gala Sztuk Walki BUSHIDO (Szczecin)
- Ponad rok temu
-
K-1 WORLD GP 2005 TOKYO -FINAL- 19.11.2005
- Ponad rok temu
-
Sakuraba wrócił z Chute Boxe
- Ponad rok temu