jestem złym człowiekiem...
Napisano Ponad rok temu
:?
więc tak dla spokojności sumienia, posiedzę sobie teraz ze szklaneczką wina, nie palę więc może w zastępstwie będzie to sałatka owocowa, i pomyślę jaki słuszny cel mógłbym wspomóc chociaż częścią tego co wydałem
[jakieś propozycje? w brzuszek pajacyka i na budowę szucznego serca klikam codziennie]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakie tam cuda potrafią zrobić! Lekarz spotkał Kolesia w supermarkecie i zapytał czy: (...) , bo coś u niego zobaczył, twarz, nos? Chłopak drugi rok się zataczał, za kilka tygodni był po operacji mózgu. To nie jest bajeczka o dobrych. Dwa lata temu wszczepiono mi tam inplant, jestem cyborg :wink: . Spytałem sie pielęgniarki -kiedy mogę podziękować Ordynatorowi i gdzie znajdę? -no, czasem wychodzi z Kliniki.
Zdrowia, radości po wineczku!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja myślę że to Attache drop point :twisted:
więcej fot z kieliszkami koniaku w tle :wink:
Napisano Ponad rok temu
ta fundacja na Szaserów ma jakis adres www ? [niewygooglałem nic konkretnego] jakieś inne propozycje ? plisss
Napisano Ponad rok temu
ale głowy nie dam sobie uciąć.
Napisano Ponad rok temu
wino mnie się kończy, nie znacie innych fundacji ? pójdzie w końcu na fokarium na Helu i będzie wstyd
Skar - znasz www tej fundacji?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Toż wystarczy położyć na jakimś TENO/TEWO i już w tle piękna "skóra".
Napisano Ponad rok temu
no - powiedzmy że uspokoiłem sumienie
mogę zrobić zdjęcia ale przecież na pewno jest ich sporo w sieci, mogę odpowiedzieć na pytania, opisać wrażenia
to B12-FT, seria titan
mały, lekki i wąski, z zaskakująco szerokim ostrzem, fabrycznie naostrzony goli natomiast nie ma jakiś spektakularnych efektów typu odcinanie papieru toaletowego, golenie "w locie" albo rozcinanie płomyka świecy na dwoje - może mam pecha bo BM710 tez nie był specjalnie ostry od nowości, pochewka tak wali skórą, że czuję ją nawet jak jest w kieszeni [uwaga - niektórych może to podniecać :wink: ]
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję!![...]
to B12-FT, seria titan
...:twisted:[...] [uwaga - niektórych może to podniecać :wink: ]
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję!!
[...]
to B12-FT, seria titan...:twisted:[...] [uwaga - niektórych może to podniecać :wink: ]
[równolegle czytam wątek o naprawdę ładnej dziewczynie :) ]
sorry ale mnie ten zapach nie kojarzy się z niczym przyjemnym
[a co do gratulacji - dzięki ale chyba nie ma czego, gratulacje należą się ludziom którzy potrafią zrobić nożyk , w tym przypadku kasa wydana- nożyk jest - nic niezwykłego, jak to ktoś celnie ujął (w kontekście seksualnego rekordu Polski) "bardziej imponuje mi szwaczka z Łodzi która potrafi utrzymać rodzinę za 500 zł miesięcznie"]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fang...
- Ponad rok temu
-
Takie tam...
- Ponad rok temu
-
Drewno i stal...
- Ponad rok temu