COPACABANA FIGHTCLUB WARSZAWA - BJJ, MMA, MUAY THAI, ZAPASY
Napisano Ponad rok temu
1. Czy są już prowadzone treningi MT?
2. Jeśli tak to kto jest trenerem?
3. Czy pozwalacie ćwiczyć bjj w obuwiu do zapasów?
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
2. Igor Kołacin
3. trener raczej nie pozwala... chyba, ze masz dobry powód ku temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ja Go nawet lubię. Taki 'bezkompromisowy fizol'....2. Igor Kołacin
Ale on chyba nie ma żadnych kwalifikacji trenerskich. Staż w muay thai także ma chyba niezbyt długi. I żadnych większych sukcesów w tym chyba nigdy nie odnosił.
Jeśli się mylę, proszę o sprostowanie (i o jakieś szczegóły, co do tej ewentualnej pomyłki).
Czy on prowadzi to muay thai tymczasowo, czy na stałe?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i moim zdaniem wiarygodne zrodlo informacji.
Napisano Ponad rok temu
Bedziesz tez mial okazje powiedziec mu prosto w oczy co o nim sadzisz.
Igor Kołacin prowadzi Muay Thai NA STAŁE.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A TY TUTAJ nie możesz podać nam tych informacji????????????? 8O 8O 8O 8OMylisz sie Sanjuro i to bardzo... zapraszam przyjdz na sale Igor na pewno opowie Ci zarowno o swojej karierze trenerskiej jak i o sukcesach na arenach sportowych.
Ciekawe dlaczego???
A czy ja coś złegoo nim napisałem?Bedziesz tez mial okazje powiedziec mu prosto w oczy co o nim sadzisz.
Po prostu zetknąłem się z takimi akurat opiniami i potwierdza je to, co do tej pory widziałem.
Może po prostu czegoś nie wiem, a nie chcę powtarzać plotek, ani uogólniać na Kołacina info o Kowalczyku (to jego były (?) 'trener').
Więc po prostu się pytam!
A w ogóle, to dobry argument. Moje gratulacje.
Pytam o kwalifikacje trenera. Odpowiedź - przyjdź to się przekonasz, jak dostaniesz wpie...dol (w domyśle).
Nie można zapytać i wyrazić wątpliwości? 8O
Jak są one nieuzasdnione to napisz mi proszę dlaczego, a nie każesz mi iść do 'Pana fizola' i podważać jego kompetencje. Czy to jest poważne?
Nadal liczę na zwyczajną odpowiedź. :?
Napisano Ponad rok temu
Nie mam nic wspólnego z tym Panem. Pudło.Sanjuro nie przyjdzie bo jego pan i wladca MirekO mu nie pozwoli.
Czy każdą wątpliwość musicie zaraz jak atak traktować????
Akurat bardzo ciekawi mnie kto, gdzie i na jakim poziomie prowadzi taja. I jakie ma do tego kwalifikacje.
Stąd moje pytanie i wątpliwości co do osoby Pana Kołacina, który w tajskim środowisku jakoś chyba zbyt nie błyszczał jak dotąd, a i stażu w taju nie ma chyba imponującego.
(Już pisałem, że być może po prostu nic nie wiem o jego najnowszych sukcesach - oświećcie mnie, proszę...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeeeezu! Mam wrażenie, że wlazłem w mrowisko. :?Czlowieku czy Ty wszedzie musisz widziec problemy
Dobra.
Cofam pytanie i moje wątpliwości.
Kołacin jest cacy, jest super trenerem taja i niech tak już zostanie.
Leję na to.
O nic nie można zapytać, żeby krucjaty nie wywołać. To już zakrawa na jakiś debilny fanatyzm...
Napisano Ponad rok temu
sadze ze shannarowi nie chodzilo o to ze masz watpliwosci co do trenera, a ze 'przyczepiles sie' do postu Kuby.
Spokojnie Sanjuro, nikt tu sie nie chce klocic. Podejrzewam ze Kuba jest w stanie rozwiac Twoje watpliwosci. Na spokojnie.
Z serdecznymi pozdrowieniami
Mradu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Bal.
Napisano Ponad rok temu
pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
Nie można zapytać i wyrazić wątpliwości? 8O
Jak są one nieuzasdnione to napisz mi proszę dlaczego, a nie każesz mi iść do 'Pana fizola' i podważać jego kompetencje. Czy to jest poważne?
Pytać można, ale ważna jest również forma. A Twoja była napastliwa i niegrzeczna. Mówię to jako samozwańczy arbiter elegantiarum niezwiązany ani z jedną ani z drugą stroną.
Jak byś się czuł, gdyby ktoś "tylko tak spytał": Słyszałem, że jesteś najbardziej znanym oszustem w swoim mieście, ale oczywiście mogę się mylić. Jeśli nie to mnie oświeć.
Napisano Ponad rok temu
Co do Kuby i jego argumentow w sumie tez mozna sie przyjebac, bo chyba nie jest najlepszym wyjsciem propozycja przyjscia i zarzucania zawodnikowi mma i trenerowi jaki to on jest - czy naprawde dobry, czy kiepski, a moze po prostu przecietny.
Na pewno nastepna propozycja bylo by "Sprawdz sie".
Totez samo pytanie Sanjuro jest uzasadnione, ale w jego wykonaniu tendencyjne.
Napisano Ponad rok temu
Eeee... No ja tak brzydko to chyba o nikim nie napisałem.Pytać można, ale ważna jest również forma. A Twoja była napastliwa i niegrzeczna. Mówię to jako samozwańczy arbiter elegantiarum niezwiązany ani z jedną ani z drugą stroną.
Jak byś się czuł, gdyby ktoś "tylko tak spytał": Słyszałem, że jesteś najbardziej znanym oszustem w swoim mieście, ale oczywiście mogę się mylić. Jeśli nie to mnie oświeć.
Rozmawiamy przecież o KOMPETENCJACH! Czyli o:
uprawnieniach trenerskich, stażu treningowym oraz o ewentualnych sukcesach w muay thai.
Co zatem jest nieeleganckiego w pytaniu o nie, Petroniuszu? Lub nawet w wyrażeniu co do nich pewnych wątpliwości?
A jakbym napisał, że Wodecki, jak słyszałem, nie skończył żadnej szkoły śpiewu, zanim odśpiewał "Pszczółkę Maję", to też by było to nieeleganckie???
To jest zupełnie co innego - podważać np. czyjąś uczciwość, lub prawdomówność - to już jest i 'napastliwe i niegrzeczne', ale ja tego nie zrobiłem.
To tyle.
Napisano Ponad rok temu
No wiesz, koleś, doprawdy TY uroczy jesteś.Problem polega na tym, ze Sanjuro Yojimbo nie ma jaj wprost powiedziec, ze Igor nie jest wymarzonym trenerem dla niego i tyle.... tylko tak pi***oli na okretke.
Sam nie masz jaj.
A 'pi...dolę na okrętkę', jak to elegancko i grzecznie ująłeś, właśnie po to, żeby uniknąć tendencyjności, oraz aby nie być ani napastliwym, ani niegrzecznym (co mi i tak niestety Petroniusz zarzucił ).
Napisano Ponad rok temu
Może i racja.Sanjuro - calm down .
... Podejrzewam ze Kuba jest w stanie rozwiac Twoje watpliwosci. Na spokojnie.
Z serdecznymi pozdrowieniami
Mradu
Zatem czekam grzecznie, spokojnie i pokornie na to rozwianie...
Także pozdrawiam serdecznie Ciebie, a i pozostałych 'nerwusów' z Copacabana także pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
On tu sie chcial dowiedzieć jakie kwalifikacje trenerskiw ma Kołacin, czyli zadał prote pytanie a wy zamiast udzielic mu prostej odpowiedzi naskoczlilście na niego tym razem bez powodu. Nie obchodzi mnie po co mu to wiedziec, miałem juz paru trenerów i nie obchodzilo mnie jakie mają kwalifikacje tylko jaką mają wiedze i umiejetności ale do chuja jak ktoś pyta to należy odpowiedzieć nie?? W koncu to nie stan wojenny gdy zadawanie pytan bylo zabronione. Ps. Sanjuro o umiejetności Kołacina w MT nie musisz sie martwić bo założe sie że paru trenerów którzy prowadza zajęcia z tego sportu na ringu prezentuje niższy poziom.Ale on chyba nie ma żadnych kwalifikacji trenerskich. Staż w muay thai także ma chyba niezbyt długi. I żadnych większych sukcesów w tym chyba nigdy nie odnosił.
Jeśli się mylę, proszę o sprostowanie (i o jakieś szczegóły, co do tej ewentualnej pomyłki).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dzwignie na nogi - szkoleniowka- no wlasnie od kogo?
- Ponad rok temu
-
Zawody w Pradze
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra BJJ MMA- Łask, Zduńska Wola
- Ponad rok temu
-
sekcje sambo w Anglii?
- Ponad rok temu
-
BJJ Warszawa
- Ponad rok temu
-
Zapraszam na treningi BJJ w Pabianicach!
- Ponad rok temu
-
Judogi MATURO
- Ponad rok temu
-
nowy sezon BJJ/Vale tudo Wrocław
- Ponad rok temu
-
Octagon -Rybnik nabór do sekcji
- Ponad rok temu
-
łódź żeromskiego17...