COPACABANA FIGHTCLUB WARSZAWA - BJJ, MMA, MUAY THAI, ZAPASY
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, że macie już teraz wielu chętnych. Gratulacje.
Może jednak pomyślelibyście o tym od tej strony - osoby, które wykupią taki karnet nie zrobią dużego tłoku na sali, bo będą tylko na jedym treningu w tygodniu. A co miesiąc, regularnie każda z nich zapłaci Wam te 60 złotych. Czysty zysk.
Może to jednak jeszcze przemyślicie, zwłaszcza, że zazwyczaj już po paru miesiącach (tak to zwykle bywa), część młodzieży, która się teraz pozapisywała, na pewno 'się wykruszy'...
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz proszę - przemyślcie to i bądźcie w tym miejscu elastyczniejsi od Mirka.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kto jest bardziej Gracie w naszym kraju?
Wchodząc na stronkę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] widzimy co następuje:
"JESTEŚMY POD PATRONATEM INSTRUKTORÓW
NAJLEPSZEJ AKADEMII BJJ NA ŚWIECIE
(w bjj występujemy jako Gracie Barra Polska)"
na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] mamy logo Gracie Barra Copacabana Poland, oczywiście ćwiczę w GBCP z treneram z BR więc moim zdaniem bardziej "Barra" jest Copacabana, a co wy o tym myslicie?
Pytanie to nasunęło mi się w związku z wizyta na stronie VT jak zobaczyłem cenę za dwurazowy trening z Brazylijczykiem za jedyne 99 PLN bez VATu i to w promocji
więc tak reasumując mamy tanio jak barszcz czyż nie?który dzień po zawodach poprowadzi seminarium 14 listopada (dwa treningi: 13:30 i 19:15). Koszt seminarium 99
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kto jest bardziej Barra, czy bara bara, taniej czy drozej...
Zajmijcie sie kurwa treningiem a nie plotami i pierdoleniem od rzeczy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O jatm dajcie sie wypisać, do szkoły nie chodze, w robocie co innego musze pisać, ale jak kogoś uraziłem to skasujcie posta, Przepraszam
sorry, ale czy musisz wypisywać się akurat tu ?
pracujesz, a trzaskasz takie farmazony? ja po przeczytaniu tego posta dawałem ci max 16 lat...
zajmij się lepiej treningami, w miejscu które uznasz za bardziej Gracie ...
Napisano Ponad rok temu
A zacząłem trenować i to powaznie. Ślub za pasem, za pasem brzuch, trzeba go gdzieś zostawić a na odsysanie tłszczu mnie nie stać
Oczywiście nie chciałem nikogo urazić bo i po co, ja tam wyrywny nie jestem :wink:
Napisano Ponad rok temu
A ja jestem najbardziej barra, a już w ogóle barra barra, i jak barra barra trzaskam z dziewczętami, to mi wszystkie wtedy mówią: gracie, gracie...
Kur#@$@% co za bzdura: kto jest bardziej Gracie Barra... GB Polska jest w Gracie Barra, Kenjiro i GB Gdynia jest w Gracie Barra, Copacabana jest w Gracie Barra... co za problem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niemniej jakas,nawet drobna, relacja by nie zaszkodzila.
Napisano Ponad rok temu
co do treningów ja jestem bardzo zadowolony ( grupa P), po prezentacji danej techniki jest ona ćwiczona i oceniana, jak coś nie wychodzi to próbujesz z ternerem który poświeca dużo uwagi dla trenujących, nie skupia się na jednej osobie - no chyba że ma ona rzeczywiście z czymś problem.
Napisano Ponad rok temu
oczywiście cenniejsze będa opinie zaawansowanej grupy
więc czekamy
Napisano Ponad rok temu
Znam przynajmniej kilka osób, które zrezygnowały z trenowania u Mirka właśnie dlatego, że brak tam niższej opcji cenowej za treningi raz w tygodniu, a one albo pracują albo trenują na codzień boks i na bjj mogą przychodzić tylko raz na tydzień.
Jeszcze raz proszę - przemyślcie to i bądźcie w tym miejscu elastyczniejsi od Mirka.
Pozdrawiam
Co prawda to prawda, przynajmniej kilka osób plus ja , jestem jak najbardziej zainteresowany treningiem raz w tygodniu.
Napisano Ponad rok temu
Mam 170 cm wzrostu, na jaki wzrost kupić w tym przypadku GI bo podejrzewam,
że kurczy się w praniu.
Napisano Ponad rok temu
To już aż 3 osoby.Co prawda to prawda, przynajmniej kilka osób plus ja , jestem jak najbardziej zainteresowany treningiem raz w tygodniu.
Zakładając, że składka miesięczna za treningi raz w tygodniu wynosiłaby 60 pln, to byłoby dodatkowe 2160 pln rocznie. (+ oczywiście 90 pln z wpłat wpisowych). Niedużo, ale zawsze coś.
A może byłoby jeszcze więcej chętnych na trenowanie raz w tygodniu...
No a taka osoba, która raz na tydzień przychodzi, jest ogólnie mało kłopotliwa, bo nie robi tłoku. Czemu zatem odrzucać dodatkową kasę?
Może jeszcze to COPACABANA przemyśli? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mr D... zmierz rozmiar A2... aststent Sema ma takie .. popross na pewno da Ci przymierzyc
Napisano Ponad rok temu
Hurrra!!! :peace: poklon :drinking:moze przemysli
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dzwignie na nogi - szkoleniowka- no wlasnie od kogo?
- Ponad rok temu
-
Zawody w Pradze
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra BJJ MMA- Łask, Zduńska Wola
- Ponad rok temu
-
sekcje sambo w Anglii?
- Ponad rok temu
-
BJJ Warszawa
- Ponad rok temu
-
Zapraszam na treningi BJJ w Pabianicach!
- Ponad rok temu
-
Judogi MATURO
- Ponad rok temu
-
nowy sezon BJJ/Vale tudo Wrocław
- Ponad rok temu
-
Octagon -Rybnik nabór do sekcji
- Ponad rok temu
-
łódź żeromskiego17...