COPACABANA FIGHTCLUB WARSZAWA - BJJ, MMA, MUAY THAI, ZAPASY
Napisano Ponad rok temu
na smierc o tym zapomnialem
Napisano Ponad rok temu
Jak bym napisal, ze w calej Polsce, to by sie zaraz chlopaki ze Szczecina przyczepili, ze ich trenerzy tez maja brazy :wink:w warszawie??? mi sie wydaje, ze w calej polsce nie ma nikogo lepszego w bjj...
Napisano Ponad rok temu
Pozwolilem sobie usunac posty Michala.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak bym napisal, ze w calej Polsce, to by sie zaraz chlopaki ze Szczecina przyczepili, ze ich trenerzy tez maja brazy :wink:w warszawie??? mi sie wydaje, ze w calej polsce nie ma nikogo lepszego w bjj...
napisze jeszcze raz, bo chyba do niektorych nie dociera... SEM JEST MIESTRZEM SWIATA W DYWIZJI BRAZOWYCH PASOW!!! to znaczy, ze w czasie kiedy odbywal sie mundial, nikt na swiecie nie byl w stanie mu dorownac z brazowym pasem...
niech o poziomie mundialu wypowiedza Ci, ktorzy na nim startowali.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przyszli członkowie klubu (lub ososby zainteresowane terningami) Copacabany chcę płacic za wysokiej jakosci treningi - dobry rzetelny terner, dobre warunki, mila atmosfera.
Wtedy napewno częsc ćwiczących w innych warszawskich klubach z chęcia przyjdzie poćwiczyc.
Mam tylko jedna prosbe - czy mozna by umieścic gdzies na stronce informacje o twórcach i trenerach (pomysłodawcach) copacabany .
Kto?, osiągnięcia? zebyśmy wiedzieli od kogo bedziemy sie uczyc.
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Gdyby jeszcze te literówki poprawic bylo by suuper....
Napisano Ponad rok temu
Gdyby jeszcze te literówki poprawic bylo by suuper....
Dobrze jest - poprostu Sem chciał to wszystko sam zrobić ;-)
Napisano Ponad rok temu
Ludzie,prosze o spokoj, to post organizacyjno-informacyjny o nowym klubie, a nie miejsce na kłotnie, takie sprawy zalatwiajce na priv.
Pozwolilem sobie usunac posty Michala.
Pinek - przenoś wszystko do archiwum a nie kasuj
Napisano Ponad rok temu
super sala, pierwszorzędny trener, dobry cennik :-) ehhh, gdzie katowice a gdzie warszawa ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdybym chciał wpaść do Was na trening powiedzmy 2 razy w miesiącu (akurat przed nocnym dyżurem w pracy dyzur zaczyna sie o 22, a mam 5 minut na piechotę z klubu do firmy) to jakie byłyby koszty pojedyńczego treningu ( i dlaczego tak drogo )
Napisano Ponad rok temu
Dobre pytanie. Przyłączam się.jedno pytanie:
gdybym chciał wpaść do Was na trening powiedzmy 2 razy w miesiącu (akurat przed nocnym dyżurem w pracy dyzur zaczyna sie o 22, a mam 5 minut na piechotę z klubu do firmy) to jakie byłyby koszty pojedyńczego treningu
Czy wyznaczylibyście jakąś stawkę za pojedynczy trening? Np. 20 pln, albo coś takiego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisze jeszcze raz, bo chyba do niektorych nie dociera... SEM JEST MIESTRZEM SWIATA W DYWIZJI BRAZOWYCH PASOW!!! to znaczy, ze w czasie kiedy odbywal sie mundial, nikt na swiecie nie byl w stanie mu dorownac z brazowym pasem...
niech o poziomie mundialu wypowiedza Ci, ktorzy na nim startowali.
SPROSTOWANIE
ze wzgeldu na moje niedopatrzenie, poslurzylem nie nieprawdziwa informacja,ktora przekazalem na fomum. Sem nie jest mistrzem swiata w dywizji brazowych pasow... bardzo przepraszam, za zamieszanie zwiazane z moja pomylka.
ponizej zamieszcza prawdziwe osiagniecia Sem'a...
Campeonato Brasileiro de jiu jitsu 1998 – 3° lugar – Faixa azul - pena adulto
Campeonato Mundial de jiu jitsu 1999 – Campeão - Faixa azul - pena adulto
Campeonato Brasileiro de jiu jitsu 2000 – Vice-Campeão -Faixa roxa -pena adulto
Campeonato Gracie Barra 2004 (RJ-SP-MG)- Campeão-pena marrom. 3° lugar no Absoluto marrom.
Campeonato Brasileiro de Equipes 2004 - Vice-campeão –Marrom/Preta.
Colocação geral no ranking estadual de 2004 – 3° Lugar
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dzwignie na nogi - szkoleniowka- no wlasnie od kogo?
- Ponad rok temu
-
Zawody w Pradze
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra BJJ MMA- Łask, Zduńska Wola
- Ponad rok temu
-
sekcje sambo w Anglii?
- Ponad rok temu
-
BJJ Warszawa
- Ponad rok temu
-
Zapraszam na treningi BJJ w Pabianicach!
- Ponad rok temu
-
Judogi MATURO
- Ponad rok temu
-
nowy sezon BJJ/Vale tudo Wrocław
- Ponad rok temu
-
Octagon -Rybnik nabór do sekcji
- Ponad rok temu
-
łódź żeromskiego17...