Strasznie ciasny kydex.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Drugie w zyciu wyjmowanie Neckera z pochwy tak sie skonczylo. Rozciecie ok. 4mm, czubek zatrzymal sie na kosci, dlatego tak krwawilo
Ludzie patrzyli sie jak na idiote jak szedlem przez osiedle z zakrwawiona lapa do oligocenki w celu umycia jej i sie smialem z siebie
Poza tym Necker to naprawde zajebisty noz ;-)
EDITED:
MC Mario, moglbys mi powiedziec wg jakiego wzoru robiles ten oplot? Moj striderowy mi sie znudzil, zmienilbym go na cos innego... Dzieki :-)
Napisano Ponad rok temu
Prawie cały.....troszkę sie trzymał...jak zobaczyłem że odpada to go szybko złapałem i mocno docisnąłem .... i padłem na kolana..... ale co dziwne to krwi było zaskakująco niedużo... ponoć bedzie działał dobrze...Przepraszam, czy ten palec został cały odcięty i przyszyty, czy tylko skóra zszyta? 8O :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To najmniejszy paluszek..po kości ale wkoło....a ortopeda nie było potrzebny...żona nie ma aż takiej siły , to mała delikatna istotka... :twisted:Czy to jest kciuk? Bo może mi się zdaje ale troche krzywo przyszyty. Przez kość przeszło czy akurat na stawie przeciełeś?
nieważny palec , ale nożyk jaki fajny....tylko ta pochwa taka ciasna....
Napisano Ponad rok temu
ale nożyk jaki fajny....tylko ta pochwa taka ciasna....
nie ma się co przejmować, ciasna pochwa potęguje doznania ...
jeżiś marian, chyba jednek tego neckera kupowac nie będe, jeszce sobie co utnę jak wy i w ogóle się nożami nie bede mógł bawić ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strider gwarancja-pytanie
- Ponad rok temu
-
Noż dla myśliwego
- Ponad rok temu
-
jaka ostrzałka
- Ponad rok temu