FEDOR vs. MINO 31.12.2005 Pride NYE
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
P.S. Jak dla mnie to troche bez sensu. Wszyscy wiedzą jak będzie wyglądać ta walka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W takim razie powiedz mi po co na zawodach jest robiony podzial na kategorie wagowJa bym nie byl tego taki pewien! Fedor jest wiekszy i silniejszy ale kto trenuje to wie ze w parterze to nie robi zbyt duzej roznicy!
pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A walkę Mino z Bobem to nie pamiętacie...?? :wink:Ja bym nie byl tego taki pewien! Fedor jest wiekszy i silniejszy ale kto trenuje to wie ze w parterze to nie robi zbyt duzej roznicy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie do Chute Boxu ma blisko...
Napisano Ponad rok temu
Nie pasi mi to trochę. Mam wrażenie, że Mino ma zbyt wiele wiary w siebie jak na obecną sytuację. Gdyby Mino pojechał do Holandii ćwiczyć z uderzaczami, tak jak Fedzio przed walką z Mirkiem, to bym na to bardziej optymistycznie patrzył.
W sumie do Chute Boxu ma blisko...
w sumie to chyba trenuje z kubanskimi boxerami - wiesz tymi od uderzania
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Walka z Alexem na peeewno nie byłaby łatwa. A Werdum, cóż, mam taką obawę, że najlepszym chwytaczem wagi ciężkiej może być właśnie on, a nie Mino.
Napisano Ponad rok temu
W takim razie powiedz mi po co na zawodach jest robiony podzial na kategorie wagowJa bym nie byl tego taki pewien! Fedor jest wiekszy i silniejszy ale kto trenuje to wie ze w parterze to nie robi zbyt duzej roznicy!
pozdro 8)
Jak nie masz pojecia o co mi chodzi to sie lepiej nie odzywaj!
W stojce masa robi swoje... wiadomo masa=sila ale w parterze bardziej trzeba liczyc na technike niz sile czy mase... wiemy co nieco na ten temat chocby z przkladu rodziny gracie!!
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze: rodzina Gracie wygrywala w czasach kiedy prawie nikt parteru nie cwiczyl
po drugie: gdybys nie wiedzial to na zawodach bjj tez sa kategorie wagowe. ciekawe dlaczego?
po trzecie: nawet jezeli pominiemy kategorie wagowe to przepasc techniczna miedzy zawodnikami musialaby byc OGROMNA.
po czwarte: patrz pkt.3 - Fedor jest mistrzem sambo
Czy jeszcze czegos nie rozumiesz?
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze: rodzina Gracie wygrywala w czasach kiedy prawie nikt parteru nie cwiczyl
Mradu wyluzuj
Napisano Ponad rok temu
spoko. oczywiste jest ze wszystkie te punkty to uproszczenie
saku, wyluzuj
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Michałem Mućka przed Galą MMA w Gliwicach
- Ponad rok temu
-
Pride To The Top Fedor Emelianenko