Stare pryki po 30-stce
Napisano Ponad rok temu
Apel skierowany do Was.
Jeśli macie chęć sie poruszać ale boicie się, że grupy złożone są z 14 letnich hiphopowców w bluzach z kapturami, to jesteście w błędzie.
Na Polach Mokotowskich nikt nie przyjeżdża deskorolką na zajęcia i nie ma kredek w tornistrze )
Część z nas też ma ponad rzeczoną 30-stkę i zaczyna przygodę z ruchem od zera, lub wraca po przerwie z lat młodzieńczych.
Spoko, spoko mercedesa też zaparkujecie w pobliżu i policja Wam przypilnuje (bo łazi ich sporo)
Nie musicie też brać kardiologa ze sobą bo to nie jest wyczyn, a raczej fun (spytajcie się syna co znaczy to słowo )
ps. To, że przyjedziecie mesiem (jejku, - merolem!) i wyrazicie chęć na ewentualny udział w ćwiczeniach, to nie znaczy że będziecie mogli!
Przyjmujemy tylko osoby zrównoważone emocjonalnie, z pozytywnym nastawieniem do świata. Nikt u nas nie krzyczy i nie denerwuje się - tego samego oczekujemy od Was (jeśli choć na chwilę oderwiecie się od kompa i wielkich spraw tego świata)
Pozdrawiam
(Również stary pryk)
Powyższe zaproszenie umieszczam też i innym miejscu, więc się nie zdziwcie
Napisano Ponad rok temu
Stary Pierdziel po 30-e
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Majac za plecami jeziorko i patrzac w kierunku merlina (prostopadle kat 90 stopni )idziemy caly czas prosto przed siebie przez trawnik i spotykamy o ile sie spoznimy grupe ludzi grajacych w jakas dziwna gre rzucana. To my
Jak by co to walcie na prv po nr tel do Cleanrata Dzeya badz mnie.
POzdrawiam
ps. Boorsock - plan zawsze jest treningi sa regularne i dobrze prowadzone. Elementy cwiczace sie zmieniaja - jedyna stala jest potreningowe piwko z grupa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cwiczymy rekreacyjnie - sa elementy boksu, parteru, ESDS u, wieksza czesc to szermierka od tego tygodnia dochodzi szermierka kijem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzieś tam przy końcu parku po lewej stronie - to my!
.. a wsrod nich zauwazycie jednego pieknego i mlodego
Napisano Ponad rok temu
.. a wsrod nich zauwazycie jednego pieknego i mlodego
I to bede ja
Napisano Ponad rok temu
Tak to nas nie znajdą. Trzeba napisać prawdę
Młodych jest kilku, a tylko ja jestem piękny (i generalnie zajebisty). Może trzymajmy sie tej wersji.
Napisano Ponad rok temu
Drodzy Panowie.
Tak to nas nie znajdą. Trzeba napisać prawdę
Młodych jest kilku, a tylko ja jestem piękny (i generalnie zajebisty). Może trzymajmy sie tej wersji.
wersja nie spelnila zalozen postawionej wczesniej tezy wiec z przykroscia musimy ja odrzucic.. zostanie pan o tym oficjalnie poinformowany w ciagu 2 tygodni droga listowna, pod rygorem niewaznosci
Napisano Ponad rok temu
To co?
Ranne ptaszki które lubią się pokulać to się pewnie umówiły na 9
Normalni ludzie na 10:00
Spioszki dotrą o 11:00?
Kilka kiji mam, spoko
Czy tak?
Borsoock i mrnikt, jak się namyślicie to czekamy.
Jeśli potrzebujecie dalszych wskazówek to śmiało na priva.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[ciach]
Dzieki za zaproszenie ale niestety nie czulem sie na silach przyjsc.
Najsnieszniejsze jest w tym wszystkim to, ze teoretycznie sobota 10-11 rano to najlepszy dla mnie czas na takie zabawy. A jeszcze mi sie ani razu nie udalo dotrzec;( Ale do czasu...
Po raz kolejny przepraszam za odpowiedz publicznie ale w dalszym ciagu nie moge odpowiadac na PW.
Napisano Ponad rok temu
Wychodzicie z borsuczych nor , czy ever chcecie już oglądać telewizję i rąbać popcorn :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
O wyższości pałki nad pałką
- Ponad rok temu
-
Sekcja Jodo w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Walka nozem, kilka podstawowych pytań.
- Ponad rok temu
-
Staż szkoleniowy jodo - Warszawa, 26-27 listopada 2005
- Ponad rok temu
-
Paralizator - faktyczne skutki zastosowania.
- Ponad rok temu
-
Pałki teleskopwe ASP lub Monadnock w NY
- Ponad rok temu
-
Koncesja na sprzedaż broni białej...
- Ponad rok temu
-
Balistyka
- Ponad rok temu
-
Brunsviga
- Ponad rok temu
-
Stinger w rozsadnej cenie - zainteresowani?
- Ponad rok temu