rewelacja
Napisano Ponad rok temu
That's why you can become a killing machine with this unique combat system in under two weeks, training only half an hour, 3 days a week!
Czyli: dlatego właśnie możesz stać się maszyną do zabijania dzięki temu unikatowemu systemowi walki w czasie krótszym niż 2 tygodnie, trenując jedynie pół godziny, 3 dni w tygodniu.
A ja się kurwa tyle lat męczyłem, co za pojeb ze mnie. Już lecę kupować i Wam też polecam. Dzięki Ci, dar75!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i to wylupywanie oczu...
Może po prostu kupił licencję na fotki od Ryśka Murata?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
Intensive elite combat training reserved only for the NAVY SEALS, Green Barrette, US Military and master martial artists have been stuffed into this new instant download eBook that you can instantly download before it gets banned off the net!
A ja sie zastanawiałem co w ami Amerykańskiej sie trenuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze troche i beda pisac ze bedziesz mogl po ich treningach strzelac energia jak w starych bajkach
KaMeHaMeHaaaaaaaaaaaaaa!!!
Napisano Ponad rok temu
How to dislocate and even break an ankle! Watch your attacker fall to the ground in extreme pain as he lays there utterly useless and unable to walk or continue fighting when you destroy his ankle. This is an extremely powerful technique! bez kitu, a można wykupić tylko rozdział z "nawet łamaniem" kostki? Cała księga mistycznej wiedzy może być ciut za droga, a ta jedna technika by stykneła bo przecież jest extremalnie powerfulna.
Napisano Ponad rok temu
Intensive elite combat training reserved only for the NAVY SEALS, Green Barrette, US Military and master martial artists have been stuffed into this new instant download eBook that you can instantly download before it gets banned off the net!
A ja sie zastanawiałem co w ami Amerykańskiej sie trenuje
he he he, po pierwsze, US Navy SEALs, po drugie SFG(A) a nie Green Barrette(Berets 8) )
oni mają swoja odrębne matrial arts program. I tak jest do dupy, bo trenuje sie go tylko po to, żeby żołnierze nabrali pewności siebie. Z tego co wiem, program Wali wręcz Marines i Navy jest zbliżony i oparty w czesci na hwarangdo, tak kiedyś bylo przynajmniej.
Napisano Ponad rok temu
WARNING: If you're Looking To Learn Cool Looking Moves And Hollywood Style Fighting Techniques This Isn't For You!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
seals to psychole(chyle przed nimi glowe ) jednego znam osobiscie - wzor do nasladowania
Napisano Ponad rok temu
a w ramach promocji po lasce dynamitu dostaniemy
dawno sie tak nie usmialem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Artykuł o obronie koniecznej.
- Ponad rok temu
-
Paraliżujący strach.
- Ponad rok temu
-
tekst na ulice :p
- Ponad rok temu
-
jak zrobic z siebie niszczyciela
- Ponad rok temu
-
Agresja na ulicy w stosunku do osob trzecich
- Ponad rok temu
-
5v5 i ucieczka kumpli :D
- Ponad rok temu
-
bokser vs amator
- Ponad rok temu
-
after...obrazenia
- Ponad rok temu
-
niebiezpieczenstwo po pigulach.. i ogolnie narkotyki..
- Ponad rok temu
-
szkoła
- Ponad rok temu