Fuckin' AFCK!
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
EDIT. a tak w ogole to co widze w tych fotahc czego nie widze nawet w najlepszych jakie tu sa - kurde wreszcie zobaczylem afck w lapie i jestem w szoku,z e to takie duze!
Napisano Ponad rok temu
Nieźle żeś sie chlasnął, brrrr................................... a na nożu ani śladu krwi 8O
Napisano Ponad rok temu
Niedosc, że duże to jeszcze corazbardziej mi się podoba. Mam na oku trzy BMki z nim włącznie :roll:kurde wreszcie zobaczylem afck w lapie i jestem w szoku,z e to takie duze!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecież żartowałem :wink: , chyba nie znasz nożownika który by sie nie chlasnął chociaż raz w życiu. Każdy co się chlasnął wie jak to jest, bo ma mięso żywe.jak się tak chlaśniesz, to też nie zobaczysz krwi, to nie tak szybko wypływa jeśli mięso jest żywe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HAAAAAHAHHAHHAHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA
HHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHHHAHHAHAHHHAHHAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tez dzisiaj tak sobie zrobilem AFCKiem!! Juz nie chce mi sie cykac... Przy otwieraniu jakos mi palec z dziury zjechal. Kciuk przeciety, lazienka we krwi, bandage oraz pisanie palcem wskazujacym. Dobre! Ale zbieg okolicznosci! Jedno jest pewne - D2 tnie agresywnie!
Napisano Ponad rok temu
To się Laserdance kilka minut temu doprawił - wbił sobie czubek piki a jdnocześnie trochę się chlasnął :? . Takie wbicie z pociągnięciem ostrza w dół kciuka 8O .
PS. sorry pieswidmo za "kradzież" stylu zdjęć :wink: .
PSS. tak się kończy otwieranie "na siłę" obudowy telefonu - nikomu nie polecam :twisted: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkoda że nia mam zdjęć jak z jednego paznokcia na kciuku zrobiły mi się 2, za sprawką para-mili :wink: toż to było może czerwone nie do przepłynięcia :twisted: :twisted:
I bardzo dobrze, bo sie z "galerii broni" robi pomalu "galeria (hmm, hmm) ofiar"
Napisano Ponad rok temu
PS. Moje morze trochę zdążyłem osuszyć :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiedziałem, że AFCK jest duży. Jednak jak wynika z załączonych fotek jest też wyjątkowo kąśliwy Chyba faktycznie niewielu nożowników uchroniło swoje palce przed apetytem swoich wiecznie głodnych pupilków :twisted:
Hehe.
Ja sobie mojego pierwszego Mini AFCK wbilem w palucha chyba kwadrans po odebraniu z poczty - otwarl mi sie w kieszeni (wrzucilem razem z kluczami i ktorys wlazl w dziure w klindze i zrobil dziure w spodniach, a, ze akurat siedzialem za kierownica, to troche trudno mi sie go wyjmowalo
Ale najwiecej razy to sie i tak pochlastalem / podziurawilem 720S
Troche trwalo, zanim sie nauczylem oceniac, gdzie sie ten czubek dokladnie znajduje :-?
Napisano Ponad rok temu
Jak to bylo? "W pokojowych okolicznosciach napada wojowniczy czlowiek na samego siebie" - Nicze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Klawy miś (czyli Bear Claw :D)
- Ponad rok temu
-
Camillus Becker Brute. Takich skur... to ja lubię! :)
- Ponad rok temu
-
Proszę Państwa oto finka i kydexu odrobinka :) [Frosts]
- Ponad rok temu
-
Mili...
- Ponad rok temu
-
... te oto dwa nagie ...
- Ponad rok temu
-
Fulcrum z punktu widzenia Native'a ;)