Fuckin' AFCK!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coś Ty nim k... robił ? :shocked!: :shocked!: :shocked!:w udzie po rękojeść... P
Napisano Ponad rok temu
- oj no nie badz taki, powiedz co i jak ze szczegolami, zeby koledzy tego samego bledu ni epopelnili
* - wybierz sobie pasujace
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałem AFCK'a 806 w udzie po rękojeść...
Trzeba było zdjecie robic a nie na pogotowie dzwonic :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co do samej dziury... AFCK wbił mi się wzewnętrzną stronę prawego uda na jakieś 4-5 cm w mięcho, może to kości, bo do tej pory czuję przy zmianie pogody jak mnie tam boli kurewsko, ale znośnie. Po tym wbiciu rozciął te mięcho i wbił się dalej po rękojeść już pod samą skórą... Obrzydliwstwo Wszystko w ułamku sekundy. Bólu nie było. Oporu nie było. Wszedł jak w masło. I wyszedł jak z masła :twisted:
Od tamtej pory przestałem uważać nóż jako narzędzie do straszenia w samoobronie, uznałem że jak zobaczę u potencjalnego napastnika nóż to będę uciekał jak najszybciej i że skoro można sobie po prostu bez własnej woli stracić od noża przytomność, to musi to być bardzo dziwna broń i może być skuteczna na każdego.
No i nie macham już nożem do lustra, tylko atrapami .
ZADOWOLENI :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A opowieść warta przeczytania ku przestrodze. W końcu nasze zabawki są ostre, a chyba większość lubi sobie nimi pomachać :wink:
Napisano Ponad rok temu
A tak serio to przejebana sprawa 8O przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za relacje, daje do myslenia. Dobrze ze aparatu pod reka nie miales bo zanim by cie oderwano od niego to mogloby byc duzo gorzej....
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga jestem ciekaw reakcji lekarzy i podjetych czynnosci. Ja kiedys poszedlem z naderwanym sciegnem do pani dochtor, to mi kazala jakas deske przwiazac sobie, bandazem najlepiej. Nawet mnie rura jedna nie zbadala. Zreszta byl gdzie indziej temat o lekarzach, AFCK im serdeczny w dupe!
Napisano Ponad rok temu
Miałeś holerne szczęście chłopie. Jest to jedno z najgorszych możliwych trafień, bo jak byś zahaczył tętnicę, co po wewnętrznej stronie uda biegnie, z prawdopodobieństwem 99,999% wykrwawiasz się na amen w parę minut, i nie ma ratunku. Przerażająca historyja.A było tak... AFCK wbił mi się wzewnętrzną stronę prawego uda na jakieś 4-5 cm w mięcho, może to kości, bo do tej pory czuję przy zmianie pogody jak mnie tam boli kurewsko, ale znośnie. Po tym wbiciu rozciął te mięcho i wbił się dalej po rękojeść już pod samą skórą... Obrzydliwstwo Wszystko w ułamku sekundy. Bólu nie było. Oporu nie było. Wszedł jak w masło. I wyszedł jak z masła :twisted: ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Klawy miś (czyli Bear Claw :D)
- Ponad rok temu
-
Camillus Becker Brute. Takich skur... to ja lubię! :)
- Ponad rok temu
-
Proszę Państwa oto finka i kydexu odrobinka :) [Frosts]
- Ponad rok temu
-
Mili...
- Ponad rok temu
-
... te oto dwa nagie ...
- Ponad rok temu
-
Fulcrum z punktu widzenia Native'a ;)