Re: Zgadnijcie kto wyrabia markę "zjebów" Polakom...
[Jak to 'nie może się obronić'????? To nie sąd. Co ma do tego 'obrona'. Że niby nie może zaprzeczyć? A co by to dało, tak naprawdę??? Nie bądźmy śmieszni...
Chodzi o to, żeby środowisko sw wiedziało z kim ma do czynienia.
Także młodzi ludzie, którzy mogą dzięki temu unikać jego osoby, jego sekcji itp.
Myślę, że nie jestem jedyną osobą na tym forum, która nie chciałaby mieć NIC wspólnego z osobnikiem aresztowanym (i to na dość długo) pod zarzutem dokonania gwałtu... :?
Hmm..drogi kolego inernauto a dlaczego uważasz że "młodzi ludzie" powinni unikać jak ty to nazwałeś "jego sekcji" (chyba klubu?); niby co sie tak dzieje strasznego????
Miałem już tu nie pisać, ale zwróciłeś się bezpośrednio do mnie 'drogi kolego internauto'...
Więc grzecznie odpisuję:
Jeśli tobie nie przeszkadza, że trenujesz razem z osobą aresztowaną za gwałt, to twoja sprawa. Ja z kimś takim nie chciałbym nawet gadać, bo takie mam zasady. I wolę wiedzieć, że dana osoba w środowisku MMA ma taką katotekę, jeśli ją ma. I uważam, że inni też powinni to wiedzieć, żeby móc zdecydować, czy chcą się z nią zadawać, czy nie.
Naprawdę nie kumasz o co mi chodzi? To już trudno. Lepiej ci tego nie wytłumaczę.
Teraz już naprawdę - EOT!