Re: Zgadnijcie kto wyrabia markę "zjebów" Polakom...
Jesli nie dac mu glosu obrony to przynajmniej nie oskarzac...
Wszystko fajnie, tylko widzisz, on dostawał możliwość obrony i to nie raz i nie dwa. Jest po prostu aspołeczny a wyrzucanie go z kolejnych forów o czymś świadczy, na pewno nie o złośliwości adminów, mogę jeszcze dodac że wyleciał z małego Forum Broni Białej, gdzie kasował cudze wypowiedzi, bo mu się nie podobały. To jest moderowanie ? I co teraz jak na tamtym forum zaczną po nim jechać, a jechali po tym jak dostłą bana, to nalezy go zaprosić niech się broni ? To na cholere jest ban, tak sobie dla jaj czy jakieś zasady netykiety obowiazują ? Po za tym boruta zawsze robi kwas i rozpieprza atmosferę, traktuje ludzi z góry, cały czas pieprzy jaki to on jest the best i bjj, skutecznie zniechecając innych do jednego i drugiego. Ile czasu można coś takiego znosić ? Po za tym ogrzewane kartofle są niesmaczne,ile razy można zapraszać jakiegoś typa, który nie umie się wypowiedzieć a jak się wypowiada to non stop chrzani to samo. Po za tym boruta to nie jakiś tam bógwi kto, żeby mu pisać speszyl zaproszenie - pawełek gadają o tobie, obroń się. Napisał by że to pomówienia, i że on w areszcie nie siadział, tylko był zagranicą, gdzię cwiczył bjj, już gdzie to widziałem.
Jak nie rozumiecie podstawowych zasad funkcjonowania tego typu forum, to zacznijcie moderować jakieś forum dyskusyjne, wtedy poznacie co to jest walka z przygłupami, ja już wiem o co chodzi.
Co do wyroku boruty, to opowiadali mi ludzie z Poznania, że usiłował dokonać gwałtu na jakiejś kobiecie, była szarpanina, dostał po gębie i odkiblował potem pół roku w areszcie. Wierzcie mi, że za niewinność nie biorą od razu do paki na pół roku. Dowody musiały być silne i nie budzące wątpliwości. Po za tym vortal to nie śmieciowisko i przygarnialnia wszystkich zagubionych owieczek nienawidzących świata.