Na codzień biegam z Karrimor'em hydro20. Syf, jakich mało.
.... ooo to szczerze zdziwiony jestem. Ja i wszyscy moi znajomi mamy same pozytywne doswiadczenia z Karrimorem. Moj stary wysluzony Karrimorek, pelniacy teraz obowiazki plecaka wedkarskiego, mimo swego wieku nie nosi zadnych wiekszych oznak zuzycia. A nadzwigal sie biedak troche...
Na pewno nie polecam Campusa. Kiedys w przyplywie "chcenia" kupilem sobie ich plecak wspinaczkowy Galaxy. Byl ze mna na 3, gora 4 wyjazdach i naprawde niewiele sie nadzwigal. Ostatnio wyjalem go z szafy i co?... jedno ramie wisi sobie na dwoch nitkach. A to przeciez powinnien byc najsolidniej wykonany element plecaka. Lipa Panie  :roll: 
Ja znam podobne opinie od niemal wszystkich moich znajomych, którzy dali sie zwieść marce "Karrimor" i zakupili ich produkt w ostatnich kilku latach.  
Syf, jakich mało. 

Jeżeli masz Karrimora z przed ( nie wiem dokładnie ilu lat) 4-7lat to były to zupelnie inne plecaki. Znaczy się świetne!!! 
Karrimor był jedną z pierwszych firm zachodnich , która zaczęła sprzedawac plecaki w Polsce i wówczas był to szok jakościowy w porównaniu do naszej rodzimej produkcji.
Dziś sytuacja przedstawia się zupełnie inaczej, Karrimor nie jest już czymś wyjątkowym. Na rynku jest wielu innych zachodnich producentów i kilku polskich oferujących produkty nie gorsze , a często duzo lepsze niz to co wychodzi z logo Karrimor.
Zacznijmy od tego, że Karrimor z przd kilku lat to nie ten sam Karrimor co dzisiejszy. 
Kilka lat temu Karrimor został sprzedany ( nie pamiętam kto go kupił) , a nowy właściciel 
nie dba tak, o jakość swoich produktów, jak wówczas gdy była to firma jednego właściciela.
Podobnie jak w dawnym Alpinusie - marka nadal gdzieś istnieje, ma jeszcze swoja siłe marketingową wyrobioną w czasach swojej świetności, ale co do tematu jej jakości to dwa inne światy.