TOM-YUM-GOONG
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez umiejętności człowiek wiele nie osiągnie więc co znaczy że to dwie różne rzeczy Jet posiada większe doświadczenie od Tonyego, Tony jest mimo wszystko młody i chociaż ma talent to póki co nie dorównuje jeszcze Jetowi. To tak jakbyś porównywał seniora z utalentowanym młodzikiem...Biografia i osiągnięcia to jedno, a umiejętności to coś zupełnie innego
POZDRO :wink:
jet jak był młody to wykonywał inne sztuczki np. niszczył wiare zwiniętym prześcieradłem i takie tam, a Tony Jaa to ja pier...ja ćwiczę tkd a mimo wszystko ten chłopak naprawdę zajebiscie macha tymi girami i łapami, nie spodziewałem sie, że adept MT, gdzie przecież jest tak mało luzu, będzie trzaskał takie kombo w powietrzu, do tego jest dosyc wysoki jak na skosnego, nie to co Jet niski ,mały,szybki, ćwiczacy kung-fu, które w sumie zajmuje się akrobatycznymi technikami i pozycjami. Do czego dążę, wiec takich jak Jet jest wielu, natomiast z kolesiem pokroju Tonego Jaa spotkałem sie po raz pierwszy. Bez urazy dla Jeta, który jest świetnym aktorem i promotorem sztuk walk, ale Tony to jest nowa jakość wypierająca wszystko co stare...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To moje zdanie.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..I dla fanow tematow co lepsze, walka Capoeira kontra Tony i cos co reprezentuje ( wg mnie to jakis cross over, nie znam sie na MT) - calkiem fajna. Film polecam, glownie ze wzgledu na walki- fabuly po tajlnadzku zbyt nie czaje :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Parę klas niżej od Ong Bak jednym słowem. Zobaczyć można ale nie spodziewajcie sie cudów ani w kwestii intrygi ani nawet choreografii walk...bo ta przypomina momentami gry komputerowe :roll:
Napisano Ponad rok temu
Obejrzalem....
Szlag no. Mialem podobny komentarz napisac do tego filmu.
Fabule to ja przewijalem(po prostu jakas jedna wielka bzdura). Zatrzymywalem filmik tylko kiedy byla jakas konkretna akcja. Najbardziej to mi sie podobala wlasnei konfrontacja capo vs nibyMT. Naprawde fajny montaz i choreografia walki. Co do reszty...to nie bede spoilerowal, bo na pewno sporo osob chce obejrzec.
A wersje sciagnalem z torrentow jakis. Niedawno sie ukazalo. Jakosc ujdzie.
Napisano Ponad rok temu
Co do walk to podobały mi się te na końcu co połamał wszystkich którzy tam byli. Ta capoera też była śmieszna, ale walką z pochodniami się zawiodłem(genialnie skakał ale mógł zapalić je).
Warto obejrzeć dla tych walk.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Małe pytanko
- Ponad rok temu
-
Abidi Vs LeBanner ?
- Ponad rok temu
-
Czy Konfrontacja Sztuk Walki będzie wyświetlana w TV????????
- Ponad rok temu
-
Filmik freestyle
- Ponad rok temu
-
wing chun pszeciwko kickbox/thai box
- Ponad rok temu
-
rozne style ida do walki
- Ponad rok temu
-
Graffiti MMA