TOM-YUM-GOONG
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Już nawet gierka wyszła, gra się kolesiem muai-thai więc myślę, że moze byc niezła gradka.
Jeśli ktoś bedzie miał już jakiego newsa, czy ten filmik juz gdzieś jest na torrencie to proszę o PM.
Dzięki z góry, a póki co miłego ogładania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem na necie jeszcze nie ma tego filmu, ale już dorwałem sie do trailera i postanowiłem się nim podzielić. Film jest znany również jako ong-bak 2 8)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Już nawet gierka wyszła, gra się kolesiem muai-thai więc myślę, że moze byc niezła gradka.
Jeśli ktoś bedzie miał już jakiego newsa, czy ten filmik juz gdzieś jest na torrencie to proszę o PM.
Dzięki z góry, a póki co miłego ogładania.
Witam
Z tego co wyczytalem film nie jest kontynuacją Ong Bak jest to odrebny film ... tylko aktorzy sa Ci ktorzy byli w Muay Thai Warrior ...
Pozdrowki
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo kiedy ma wejść w Polsce ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko napisów jeszcze nie ma :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i bardzo bardzo poważna konkurencja dla Jeta Li...
Jet Li to przy nim pionek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TOM-YUM-GOONG- czy to nie jest nazwa zupy? takiej z trawa cytrynowa, grzybami, krewetkami?? heh, mozliwym jest tez ze mi juz na diecie odbija i wszystko mi sie z jedzeniem kojarzy
He, he, wygooglałes sobie
Napisano Ponad rok temu
wrog czai sie wszedzie :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Stary, zanim zaczniesz porównywac Jeta do Tonyego Jaa to zapoznaj się wpierw dobrze z biografia i osiągnięciami obydwu i nie pisz takich głupot :wink:
Napisano Ponad rok temu
Stary, zanim zaczniesz porównywac Jeta do Tonyego Jaa to zapoznaj się wpierw dobrze z biografia i osiągnięciami obydwu i nie pisz takich głupot :wink:
Biografia i osiągnięcia to jedno, a umiejętności to coś zupełnie innego i w tej dziedzienie Tony Jaa bije Jeta na głowę.
Napisano Ponad rok temu
glupot? a kto pisze o biografii i osiagnieciach? Tony Jaa nie skacze na linach ...
Napisano Ponad rok temu
Trzeba bylo bylo dwoch panow zaprosic na sparing, cos w stylu......jakies "Kopnfrontacji Sztuk Walk" lub K1 z uwagi na to, iz obydwoje walcza stylami uderzanymi i wtedy mozna byloby powiedziec, ktory jest lepszy. Jednak to tez nie bylo by do konca pewne, bo jeden moglby miec lepszy dzien, a drugi gorczy....Mysle, ze trzeba by bylo przeprowadzic z 5 takich pojedynkow z parodniowymi przerwami i wtedy smialo mozna wybrac tego jednego :-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Bez umiejętności człowiek wiele nie osiągnie więc co znaczy że to dwie różne rzeczy Jet posiada większe doświadczenie od Tonyego, Tony jest mimo wszystko młody i chociaż ma talent to póki co nie dorównuje jeszcze Jetowi. To tak jakbyś porównywał seniora z utalentowanym młodzikiem...Biografia i osiągnięcia to jedno, a umiejętności to coś zupełnie innego
POZDRO :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mam takie dziwne wrażenie, że Jet jest szybszy, bardziej elastyczny i gibki od Tonyego. Tylko nie potrafi skakać tak wysoko i wykonyać tak skomplikowanych sztuczek, na to też wpływ ma wiek , Jet ma 42 lata zdaje się.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Małe pytanko
- Ponad rok temu
-
Abidi Vs LeBanner ?
- Ponad rok temu
-
Czy Konfrontacja Sztuk Walki będzie wyświetlana w TV????????
- Ponad rok temu
-
Filmik freestyle
- Ponad rok temu
-
wing chun pszeciwko kickbox/thai box
- Ponad rok temu
-
rozne style ida do walki
- Ponad rok temu
-
Graffiti MMA