MP Bjj - kategorie wagowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo na ME czy na Mundialu nie ma chyba dyw. białych pasków, więc w takim razie zwycięskie białę paski miałyby nie pojechać??
Napisano Ponad rok temu
CO do podziału na dywizje - podział wynika z wymogów CBJJ. Lagarto, który kontaktował się z Konfederacją, stwierdził że jeśli MP mają być oficjalnie przez nich uznane, to muszą odbywać się wg ich przepisów i nie do pomyślenia jest, żeby niebieski pas walczył z białym czy też z purpurą. Tak więc - coś za coś. Nie ja to wymyśliłem.
Pax. Pax. Pax.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Roger Gracie jest teraz w Brazylii i ma się jeszcze wypowiedzieć w tej kwestii po powrocie.
Rozumiem Michał o co Tobie chodzi. Uwierz mi, ja też bym chciał podawać tylko stuprocentowe informacje, ale niestety... Wiesz jak jest :roll: :wink:
Napisano Ponad rok temu
wyjasnijcie mi o co w tym chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Ja uważam że podzial na pasy powinien byc wlasnie dlatego zeby dac szanse poczatkujacym (patrz ja). Co do drugich mistrzostw , czy jest jakies info kiedy one sie odbeda?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Barlug wiadomo że dla tych którzy by chcieli powalczyć i są początkującymi trzeba robić kat. na zawodach , ale myśle że powinny być zawody np. te które wyłaniają tylko najlepszych ( wyjazd na ME ) Zwłaszcza że to nie jedyne zawody, które będą w najbliższym czasie.
Napisano Ponad rok temu
Jak wiesz coś na temat mistrzostw konkurencyjnych to plis napisz ew. link.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i co myślicie o tym, co napisałem na poprzedniej stronie( organizacja dywizji )?
czy mógłby się wypowiedzieć organizator?
np. w sprawie tego, czy ktoś kto wygra dywizje białych pasów, pojedzie na ME czy nie?
czy tylko taką szanse dostaną niebieskie albo purpury.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CO do reszty: dziś znowu będzie debata.
Pozdrawiam,
Paweł (który dziś coś schorowany jest )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) będą tylko dwie dywizje: białe pasy osobno, kolorowe osobno;
2) zwycięzcy kategorii wagowych z obu dywizji mają sponsorowany wyjazd na ME;
3) możliwe będą promocje dla zwycięzców dywizji białych pasów na pasy niebieskie - na razie tylko jest taka możliwość, ponieważ chcemy złożyć Rogerowi propozycję, aby ewentualnie (jeśli rzeczywiście umiejętności danego człowieka na to pozwalają) promował białe paski wyżej. Osoba taka miała by wtedy faixa azul pod Gracie Barra .
Kolejne informacje wkrótce... Mam nadzieję :?
Ps. Dzięki Łukasz
Napisano Ponad rok temu
nie ma za co Paweł 3maj sie cieplo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ Grappling Krakow
- Ponad rok temu
-
BJJ TROJMIASTO
- Ponad rok temu