BJJ Grappling Krakow
Napisano Ponad rok temu
ps. nie bijcie ale nie udalo mi sie znalesc nic na ten temat w wyszukiwarce :roll:
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
strona hula aż miło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja właśnie wróciłem z treningu zaawansowanej na Woli. BJJ i GK są wpyte . Widzimy sie jutro na średniej na Kościuszki :twisted:Ja właśnie wróciłem z pierwszego treningu na kościuszki i ledwo żyje ale mnie się podoba :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nowy rozkład wszedł dopiero w tym tygodniu (w zeszłym mnie nie było ale tak słyszałem od kilku osób z GK), więc dodatkowego Vale Tudo jeszcze nie było. Nie wiem jak w czwartek bede miał szkołe bo co chwila podział godzin mi zmieniają, ale postaram sie być.a chodzicie dodatkowo na zajecia ValeT/mma na kosciuszki??
Napisano Ponad rok temu
Widzimy sie jutro na średniej na Kościuszki :twisted:
Mnie narazie wystarczą 3 razy tygodniowo w początkującej :wink:
i tak już dziś po 1,5h byłem troche zmęczony :roll: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ilość osób, trener, wielkość sali, itd itp????
p.s. Pytam bo, ze względu na odległość, trenowanie na Woli nie za bardzo wchodzi w grę,a znam opinie tylko z tamtąd.
Napisano Ponad rok temu
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Jest jakaś różnica między treningami na Woli i na Kościuszki?
Ilość osób, trener, wielkość sali, itd itp????
p.s. Pytam bo, ze względu na odległość, trenowanie na Woli nie za bardzo wchodzi w grę,a znam opinie tylko z tamtąd.
Różnicy między treningami nie ma żadnej.
Obydwa miejsca łączą te same osoby prowadzące.
Wielkość (powierzchnia) sali porównywalna (na Woli prostokątna, na Kościuszki zbliżona do kwadratu)
Ilość trenujących też porównywalna.
Napisano Ponad rok temu
Różnicy między treningami nie ma żadnej.
Obydwa miejsca łączą te same osoby prowadzące.
Myślę, że to stwierdzenie jest zbyt stanowcze Różnice bowiem są, niewielkie, ale jednak. Nie znaczy to oczywiście, że poziom jest różny - najlepiej przekonać się jednak na własnej skórze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]a możecie mi powiedziec o ktorej w soboty sa sparingi??
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]a możecie mi powiedziec o ktorej w soboty sa sparingi??
Uwaga!
Treningi MMA/Vale Tudo bedą na ul. Kościuszki w czwartki od 17:15 do 18:45. Dla osób zainteresowanych startem w zawodach tej formuły podczas sobotnich treningów będą sparingi oraz we wtorki treningi indywidualne.
Grupa zaawansowana może (czytaj powinna:) chodzić na treningi grupy średniozaawansowanej, natomiast grupa średniozaawansowana może (jak wyżej:) chodzić na treningi grupy zaawansowanej.
Na sobotnie sparingi mogą przychodzić osoby z grupy początkującej
ale godziny nie udało mi sie znalezc :roll:
Napisano Ponad rok temu
ale godziny nie udało mi sie znalezc :roll:
to przeczytaj to co jest na stronie do której linka podał kimura ....od początku
pozdrawiam :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ TROJMIASTO
- Ponad rok temu
-
BJJ JOZEFÓW-OTWOCK
- Ponad rok temu
-
Lagarto w Kielcach