nos
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnimi czasy mam dosc spore problemy z nosem, dziwi mnie to o tyle, ze nigdy wczesniej nie zdarzalo sie, zeby cos bylo nie tak. Farba leci ciurkiem praktycznie przy kazdym lekkim uderzeniu, czasami bez powodu Czy ktos z szanownych uderzaczy mial moze podobny problem i stosowal zabieg lapisowania (wypalania) naczyn krwionosnych w nosie ? Czy to jest droga przyjemnosc i czy jest szansa, ze mi pomoze ? Obilo mi sie o uszy, ze po tym jest jeszcze gorzej jesli chodzi o sporty uderzane, wiec sam juz nie wiem... laryngolog zapewne mi tego nie powie A moze macie jakies inne pomysly co moglbym zrobic? Kupilem dzisiaj tabletki 'Hemorigen', ale szczerze mowiac nie wierze, ze to cos pomoze. Dzieki
wytluszczony fragment to typowy objaw niedoboru zelaza i zmniejszonej krzepliwosci krwi oraz braku podstawowych witamin - wiem bo sam mialem podobny problem - pomoglo czeste spozywanie owocow, sokow, jogurtow itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale rzeczywiście bardzo powszechną przyczyną krwawień z nosa po błachych urazach jest zbyt "obficie" rozrośnięty splot naczyniowy Kisselbacha. Można go zaopatrzyć termicznie lub chemicznie- zabiegi proste i niedrogie, lecz cennika nie znam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
krzywy nos
- Ponad rok temu
-
Zrzucenie tkanki z ud ...
- Ponad rok temu
-
Rasiak w Tottenham Hotspur!
- Ponad rok temu