Brunsviga
Napisano Ponad rok temu
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Chciałbym się poradzić w pewnym temacie. Otóż mam przyjemność znać emerytowanego sędziego olimpijskiego w szermierce. Czy w szkoleniu przydałaby mi się znajomość poruszania się, balansu itd. szermierczego? Pytam, gdyż mógłbym pobierać u niego co jakiś czas lekcje, pytanie, czy to ma sens?
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym się poradzić w pewnym temacie. Otóż mam przyjemność znać emerytowanego sędziego olimpijskiego w szermierce. Czy w szkoleniu przydałaby mi się znajomość poruszania się, balansu itd. szermierczego? Pytam, gdyż mógłbym pobierać u niego co jakiś czas lekcje, pytanie, czy to ma sens?
W twym mieście żył pewien praktyk Brunsvigi (żyje nadal, tylko w grodzie innym) który miał szermiercze podstawy, co kiedyś KrzysiowiM alias Mysiure pokazał, przez co ten oświecenia doznał i już zupełnie się nie dało go czytać.
Tak że podstawy poznaj, ale nikomu nie pokazuj, aby inni przegraną z Tobą w necie się nie szczycili :wink:
Napisano Ponad rok temu
Przyda sie, oraz cwiczenia na czas reakcji i "tajming"
true, true.. mądrze prawicie kumie.. sluchac go
Napisano Ponad rok temu
W twym mieście żył pewien praktyk Brunsvigi (żyje nadal, tylko w grodzie innym) który miał szermiercze podstawy, co kiedyś KrzysiowiM alias Mysiure pokazał, przez co ten oświecenia doznał i już zupełnie się nie dało go czytać.
Tak że podstawy poznaj, ale nikomu nie pokazuj, aby inni przegraną z Tobą w necie się nie szczycili :wink:
żył...żył...aleć go wywiało
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stinger w rozsadnej cenie - zainteresowani?
- Ponad rok temu
-
Rzecz o obalaniu
- Ponad rok temu
-
o kupę...
- Ponad rok temu
-
Poprawna walka nożem
- Ponad rok temu
-
Jaki wybrać miecz
- Ponad rok temu
-
Namiary na sklep z dobrymi teleskopami w Warszawie !!
- Ponad rok temu
-
pałka teleskopowa z tytanu...
- Ponad rok temu
-
Jak poznac jaki to teleskop?
- Ponad rok temu
-
Trening w walce ostrzem. Jestes tradycyjny czy sportowy ?
- Ponad rok temu
-
Broń do noszenia na co dzień
- Ponad rok temu