Pokaz BJJ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ten pokaz "Rickson & Royler" troche mnie oswiecil. nie ma bata od wrzesnia przyszlego roku ide na bjj;
Napisano Ponad rok temu
hehehehe Krawat przestal sie podobac? Idz lepiej jak najszybciej. Ja na przyklad dolaczylem do treningow w listopadzie, wiec chlopaki mieli 2 miesiace przewagi i pamietam ze mimo tego sobie jakos radzilem.
Napisano Ponad rok temu
z tym bjj to planowalem wczesniej ale chce wpierw zrobic p1 lub moze nawet p2. szkoda byloby zmarnowac ten czas ktory juz poswiecilem (kiedys napewno wroce do KM albo jak bede mial dobre zarobki to bede uprawiac "dodatkowo"). poza tym KM ma swietne zadaniowki ktorych nie uswiadczysz wlasciwie nigdzie.hehehehe Krawat przestal sie podobac?
w sumie to moglbym zaczac w kazdej chwili bo kiedys uprawialem judo i cos tam w glowie zostalo. mysle ze nie odstawalbym az tak;Ja na przyklad dolaczylem do treningow w listopadzie, wiec chlopaki mieli 2 miesiace przewagi i pamietam ze mimo tego sobie jakos radzilem.
ps.
mam to szczescie ze trenuje calkowicie relaksacyjnie wiec tzw "skutecznosc" nic mnie nie obchodzi wiec wybieram to co mi sie podoba, a nie to co "jest skuteczne";
Napisano Ponad rok temu
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
link trzyma przez 30 dni jesli nikt nie sciagnie przez ten czas wiec prosze sie sprezac
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kolejne promocje Alliance Jiu Jitsu
- Ponad rok temu
-
niebieski od renzo
- Ponad rok temu
-
Mate Leao Łódź-pare pytanek