JJ we wroclawiu
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
JJ we wroclawiu
Czesc! szukam szkoly jj raczej tradycyjnej, mam 28 l czyli raczej sekcja zeby byla starsza, jestem pojetny (chociaz pewnosci nie mam tak naprawde w tej kwestii) i mam pewne przygotownie fizyczne czekam
Napisano Ponad rok temu
Re: JJ we wroclawiu
zagadam jeszcze raz.
poszukuję szkoły ju jutsu we wrocławiu, chciałbym zeby była tam jakaś troszkę starsza sekcja wiekiem, terningi żeby były po 19.30 (praca) i żeby poziom reprezentowany przez sekcję był co najmniej zadowalający. wiem że mozna wszystko znaleźć w internecie, ale ja niestety nie radzę sobe z nim tak super. wiem też, że najlepiej samemu pójść i sprawdzić na trening poziom, ale wolę jakąś rekomendację przeczytać. takie są plusy życia w społeczeństwie i próbuję je właśnie wykorzystać. z góry dzięki za wszelkie informacje w interesującej mnie sprawie. pozdrawiam
poszukuję szkoły ju jutsu we wrocławiu, chciałbym zeby była tam jakaś troszkę starsza sekcja wiekiem, terningi żeby były po 19.30 (praca) i żeby poziom reprezentowany przez sekcję był co najmniej zadowalający. wiem że mozna wszystko znaleźć w internecie, ale ja niestety nie radzę sobe z nim tak super. wiem też, że najlepiej samemu pójść i sprawdzić na trening poziom, ale wolę jakąś rekomendację przeczytać. takie są plusy życia w społeczeństwie i próbuję je właśnie wykorzystać. z góry dzięki za wszelkie informacje w interesującej mnie sprawie. pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jiu Jitsu w Gdyni (?)
- Ponad rok temu
-
Poszukiwana, poszukiwany...
- Ponad rok temu
-
Jaką szkołe BJJ w warszawie?
- Ponad rok temu
-
czy zna ktoś jakąś szkołę NIN-JUTSU w warszawie?
- Ponad rok temu
-
pomoc w ninjitsu
- Ponad rok temu
-
jiu-jitsu sportowe Szczecin
- Ponad rok temu
-
Rok 1674 Amsterdam a nie Japonia
- Ponad rok temu
-
ma ktos turniej.avi z Bytomia ?