Strona Sanockiego Klubu Judo
Napisano Ponad rok temu
Wchodzić, czytać i zgłaszać błedy (:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Układu graficznego się nie czepiajcie - zostanie taki jak jest i nikt go nie będzie poprawiał i basta! Bo mi się podoba i już (bo nie ja robiłęm (: ). Chodzi mi o błedy merytoryczne, ortografię i interpunkcję. Ewentualnie jakieś podpowiedzi co dodać co zmienić.
Galeria cienka - wiem - zdjęcia się nie powiekszają - ale na razie nie mam siły jej robić...
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
znacznie trudniej jest potem utrzymać aktualność strony i zachęcić kogokolwiek do jej odwiedzania.
sporo wiedzy mam w tym temacie!
życzę powodzenia !
Napisano Ponad rok temu
A to nie ma znaczenia za bardzo oglądalność. Aktualne mają być tylko rozklady zajęc (: No i oczywisice dodawane nowe klubowe osiągnięcia. Strona pełni charakter wyłacznie informacyjny dla lokalnych potencjalnych uczestników treningów. Dlatego na stronie są raczej informacje które nigdy się nie starzeją - historia, zasady itp. Nie ma i nie będzie najnowszych doniesień z polskich, europejskich czy światowych mat - no chyba że sukcesy odnosić będą nasi klubowicze (: Nie będzie to serwis informacyjny czy służący wymianie poglądów.
A dokładać nowe rzeczy zawsze można - w przygotowaniu techniki, wymagania na stopnie i takie tam.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
jakieś stare zdjęcia trenera, żeby się można było pośmiać i dowiedzieć, że tradycja w klubie jest (od biedy może być foto trofeów).
jak treningi są za free, wyraźnie zaznaczyć.
Napisano Ponad rok temu
Powrzucam Zdjęcia dzieciaków - jak tylko zaczną się treningi. Ta sekcja to reaktywacja sekcji która działała w Sanoku kilkanaście lat temu i dopiero w tym roku będzie sekcja dziecięca. Na razie muszą zostać zakapiory (: Do września.
Będę tą stronę bardziej urodzinniał, udziecinniał ale z czasem. Na razie jest taka surowa bo to w sumie szkielet taki. Na pewno podolepiam do niej jakieś bardziej wesole klimaty - ale chcę żeby to również pasowało i wyglądało przyzwoicie.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gi i inne
- Ponad rok temu
-
Judo ełk
- Ponad rok temu
-