Bone Breakers Łódź-nabór do sekcji początkującej
Napisano Ponad rok temu
Porsze o podanie imienia i nazwiska trenerów.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Judo - nie wiem
Napisano Ponad rok temu
Serio, to cudnie było Ja chcę jeszcze raz
Pozdravim,
Nat
Napisano Ponad rok temu
Taaaa. Nie ma jak poprzytulac sie do spoconych meskich cial?
Kurcze ze tez akurat w bjj nie ma odworconych rol....90% kobiet na treningu. Wtedy ja tez bym chcial kolejnych treningow...bardzo...
A tak na marginesie trening spoko. Fajnie ze po czesci sparingowej sa cwiczenia rozciagajace. Do tej pory rzadko sie z tym spotykalem
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak ty ale ja poszłam poćwiczyć a nie się poprzytulać :wink:re up
Taaaa. Nie ma jak poprzytulac sie do spoconych meskich cial?
Kurcze ze tez akurat w bjj nie ma odworconych rol....90% kobiet na treningu. Wtedy ja tez bym chcial kolejnych treningow...bardzo...
A tak na marginesie trening spoko. Fajnie ze po czesci sparingowej sa cwiczenia rozciagajace. Do tej pory rzadko sie z tym spotykalem
Troszkę ciasno, imo ale poza tym jest super
Pozdravim,
Nat
Napisano Ponad rok temu
po prostu nikt nie był przygotowany na taką frekwencję
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak ty ale ja poszłam poćwiczyć a nie się poprzytulać...
Eeee no ale podobalo ci sie, sama zes wczesniej napisala ze bylo cudnie A niestety w bjj przytulanie sie do partnera jest nieodzowna czescia.
od nastepnego treningu ma byc druga sala wolna wiec już ciasno nie bedzie na szczęście.
po prostu nikt nie był przygotowany na taką frekwencję
Fakt ciasno troche. Trzeba bylo ciagle uwazac na jakies nogi badz lokcie uderzajace nagle z nikad. Taki maly element uliczny wyszedl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do kwalifikacji to w lodzi sie nie spotka wyzszego paska niz niebieski.
Napisano Ponad rok temu
Eeee no ale podobalo ci sie, sama zes wczesniej napisala ze bylo cudnie A niestety w bjj przytulanie sie do partnera jest nieodzowna czescia.
No co ja poradzę że przy wysiłku fizycznym się nakęcam I to mi sie podobało. Po latach baaardzo powolnych i ospałych ćwiczeń wreszcie ćwiczę coś co sprawia mi przyjemność Nie spodziewaj się że będę narzekać. No i off top wyszedł :?
Pozdravim,
Nat
Napisano Ponad rok temu
No co ja poradzę że przy wysiłku fizycznym się nakęcam I to mi sie podobało. Po latach baaardzo powolnych i ospałych ćwiczeń wreszcie ćwiczę coś co sprawia mi przyjemność Nie spodziewaj się że będę narzekać. No i off top wyszedł
Hmm a cos zes cwiczyla wczesniej? Joge czy tai chi? Jesli trafilem to fakt...tam za duzo dynamiki to chyba nie ma Ale w przypadku jogi to bym chcial kiedys sprobowac. Slabo jestem rozciagniety(jakos na trenach nie mialem a w domu mi sie nigdy nei chcialo)
Oj tam offtopic odrazu. W koncu gadamy o treningu. O atmosferze panujacej itd. To raczej jest na plus. Zacheca do cwiczenia w takiej sekcji, gdzie panuje spoko atmosfera i ludzie sa mili i pomocni(troche za cukierkowo sie zrobilo)
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Cukierkowa atmosfera byłaby gdyby ludzie do siebie mówili per "Słoneczko" i ćwiczyli w różowych gi w kwiatki a tak jest po prostu tak jak powinno być :-) i jest atmosfera do ćwiczeń.
A tak poza tym mógłbyś podejść do koleżanki i się przedstawić ja jestem rozpoznawalna z awatarka :wink:
Pozdravim,
Nat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej 6tką do Próchnika a potem na pieszo albo zerknij na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - można wyszukiwać adresy i połączenia komunikacji miejskiej :wink:
Pozdravim,
Nat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
balacha - pytanie
- Ponad rok temu
-
bjj lipa?
- Ponad rok temu
-